Accommodatie aanmelden

Natuurcamping Lassan - Wijnvaten Mecklenburg-Vorpommern

Lassan, Duitsland

  • Huisdieren welkom
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Restaurant
  • Sauna
  • Speeltuin
  • Supboard verhuur
  • Ontbijtservice
Vanaf prijs per nacht ? 37,50
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Ervaar het gevoel van vakantie in de natuur en breng de nacht door in een wijnvat op de natuurcamping Lassan. Geniet van het echte glampinggevoel in de natuur van Lassaner Winkel, tegenover het eiland Usedom. Ultiem op vakantie met glamping in Duitsland!

Het wijnvat van de camping Lassan

Rustiek, gezellig en gezellig. Het wijnvat is een ideale glamping accommodatie als je op zoek bent naar een slaapplek op de fiets of pelgrimstocht door de regio. Binnen is er een tweepersoonsbed, storm en licht, een tafel en banken en opbergruimte onder het bed. Er staat een tafel en stoelen aan de voorkant van het pand, zodat je kunt genieten van de frisse lucht. Houd er rekening mee dat je zelf kussens, dekens, beddengoed of een slaapzak moet meenemen, evenals alle kookgerei.

De Faciliteiten van camping Lassan

Kamperen betekent niet dat je het zonder voorzieningen moet doen. Om deze reden is er een saunagedeelte op de Naturcamping Lassan waar u kunt ontspannen. Als je wilt sporten, moet je profiteren van het aanbod van de watersportschool. Daar kun je surfen of staand peddelen oefenen. Er is ook een speeltuin, vissen en waterfietsen, fietsverhuur, brood- en saladeservice en een restaurant met een wisselend menu. Je kunt ook deelnemen aan live concerten of vis roken.

De omgeving van Lassan, Mecklenburg-Voor-Pommeren

De stad Lassan ligt direct aan de Peenestrom en biedt vanaf de haven uitzicht op het eiland Usedom. Daar kunt u zich vergapen aan de vele historische gebouwen en traditionele voordeuren. Vanuit Lassan bereikt u ook het eiland Usedom, Ankla, Wolfgast, Greifswald en Stralsund. De natuurcamping Lassan is daarom niet alleen een perfecte vakantieplek, maar ook een ideaal startpunt voor ontdekkingen in de omgeving.

Bijzonderheden

Honden zijn van harte welkom op camping Lassan.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio