Accommodatie aanmelden

BoerenBed Hilserhof - Safaritenten Zwarte Woud

Triberg, Duitsland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 89,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Het Zwarte Woud in Duitsland is een prachtig gebied om te verkennen. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen of rondtoeren met de auto.

De accommodatie
Op Boerderij Hilserhof kan je genieten van Glamping in het Zwarte Woud. Het hele gebied van boerderij Hilserhof, bestaande uit valleien en bossen, beslaat ruim 30 hectare. Dus je hebt een geweldige gebied om te verkennen, alleen al op de plek waar je zult overnachten.

De faciliteiten
Op dit grondgebied staan ook een aantal robuuste safaritenten waar je een fijne vakantie zult beleven. Deze ruime tenten zijn geschikt voor 6 personen. Je zult heerlijk slapen in één van de comfortabele bedden. er is een tweepersoonsbed, een stapelbedstee en een BoerenBedstee. Ze zijn ook allemaal voorzien van bedlinnen. Wil je een lekkere maaltijd op tafel zetten? Dan kan je koken op de houtkachel of de BakBecue. Al het servies en andere benodigdheden zijn aanwezig. Je kunt goed vertoeven in de tent met de hele familie, maar je kan ook buiten gebruik maken van de picknicktafel of relaxen in de luie stoelen. Ook is in de tent een toilet te vinden. Je kunt ook kiezen voor een luxere versie, namelijk De HeerenBoer Tent. Dit is hetzelfde als de BoerenTent, maar dan met een eigen douche in de tent.

De omgeving
Boerderij Hilserhof stamt uit het jaar 1607 en bestond uit ruime woonruimten, stallen, een diensthuisje en een hooischuur. Nu is het helemaal verbouwd, maar vind je nog wel authentieke elementen terug. Het is een echte familie boerderij, want Boer Bernd & Boerin Barbara zijn samen met hun kinderen al de twaalfde generatie van de familie die woont op de boerderij. In het gebied van Hilserhof lopen ongeveer 30 koeien, stieren en kalveren rond. Maar dat niet alleen, want het is hier echt een beestenboel. Er lopen varkens, paarden, pony's, geiten, konijntjes, kippen en katten rond. En hondje Jack loopt overal met je mee! Bij BoerenBed Hilserhof in Duitsland is er ontzettend veel te beleven. Zo is er een Boerderijwinkel, waar je heerlijke lokale producten kunt kopen. 's Morgens kun je zelf een vers eitje rapen voor het ontbijt. Regelmatig worden er pizza avonden georganiseerd, waarbij er pizza's worden gebakken in houtgestookte ovens. Verder is een speelplaats, waar kinderen zich goed kunnen vermaken.

Extra voorzieningen
Gezinnen met kinderen kunnen een kinderbox bijboeken. Ook zijn huisdieren welkom op BoerenBed boerderij Hilserhof.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio