Accommodatie aanmelden

Vakantie met kinderen Duitsland

Voor een vakantie met kinderen is Duitsland een hele leuke bestemming. Je bent al snel over de grens en kunt hier tal van verschillende vakanties vieren. Ontspannen aan het water, actief in de natuur, skiën in de sneeuw, wandelen tijdens een citytrip of een mix van dit alles.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Vakantie met kinderen Duitsland

De school is uit en de vakantie staat voor de deur. Waar ga je heen? Voor een vakantie met kinderen is Duitsland een goed idee. Het land is groot en gevarieerd, en je kunt er werkelijk alle kanten op. Boek een kindvriendelijke camping, glamping of vakantiepark en geniet van de gezellige sfeer, de uitgebreide faciliteiten en de tijd die je met elkaar doorbrengt. Tijdens een vakantie met kinderen moet er worden gezwommen, dus een zwembad of natuurwater is wel een must. Daarnaast is op de locatie vaak een animatieteam aanwezig, evenals natuurlijk genoeg leeftijdsgenootjes voor de kids om mee te spelen. Ook de omgeving leent zich uitstekend voor het maken van allerlei uitstapjes.

Kindervakanties op een glamping in Duitsland

Kindervakanties op een glamping in Duitsland maken het tripje extra bijzonder. Op een glamping slaap je namelijk in een luxe of bijzondere accommodatie, zoals een boomhut in het bos, een safaritent bij de boer of een lodge aan het water. Vaak is extra comfort inbegrepen, zoals echte bedden, een complete keuken en een badkamer. En toch beleef je echt die rustieke campingsfeer waardoor het een leuke belevenis wordt voor het hele gezin. ‘Glamperen’ in Duitsland kan op heel veel plekken, zoals in het Zwarte Woud, het gezellige Beieren en het sfeervolle Baden-Württemberg. De glampings in Duitsland liggen op de mooiste plekken voor een ontspannen en onbezorgde vakantie.

Glamping kindervakanties in Duitsland

Tijdens glamping kindervakanties in Duitsland maak je samen met de kinderen vakantieherinneringen voor het leven. Hoe gaaf is het om een nacht door te brengen in een boomhut in het bos, in een landelijk ingerichte safaritent op een boerderij, in een tipitent of zigeunerwagen. De voorzieningen op de glamping voor kinderen zorgen voor veel vermaak en vakantiepret. En natuurlijk is er veel te ontdekken in de omgeving; pretparken, speelbossen, kindermusea, kastelen, een mooie natuur en leuke dorpen en steden. Een kindervakantie in Duitsland gaat veel te snel voorbij om alles te zien en te beleven.

Vier vakantie met kinderen in Duitsland op een glamping en geniet van een heerlijk verblijf!