Accommodatie aanmelden

Elbinselhof Krautstrand - Boomhutten Nedersaksen

Drochtersen, Duitsland

  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Hottub / Bubbelbad
  • Kleinschalig park
  • Uitzicht
  • Veel privacy
Vanaf prijs per nacht ? 135,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

De grote potten achter de dijk begroeten je vanaf de Elbe als je arriveert bij deze glamping in Duitsland. In de herfst en lente kun je hier luisteren naar duizenden vogels die tijdens het transport een pauze nemen. Beleef een uniek uitzicht en een onvergetelijke glamping-vakantie in een boomhut op het Elbinselhof Krautstrand.

DE boomhutten VAN DE ELBINSELHOF KRAUTSTRAND

De drie boomhutten van Elbinselhof Krautstrand heten JOJO, LOTTI en ANNI. Te midden van oude knoestige wilgen heeft elk zijn eigen bijzonderheden. De glamping-accommodaties zijn geschikt voor maximaal 4 personen. In de boomhut is er een badkamer met een regendouche en een kitchenette met een fornuis, een koelkast en een oven. Het comfortabele alkoofbed nodigt je uit om te ontspannen en te dromen. Voor gezellige avonden is er een kleine houtkachel. Vanuit JOJO heb je het mooiste uitzicht over de weilanden en de rustplaatsen van de wilde ganzen. LOTTI en ANNI staan ​​op de "eerste" rij. Slechts één paardenweide en de dijk scheiden je van de Elbe.

DE FACILITEITEN VAN ELBINSELHOF KRAUTSTRAND

Slapen in een van de boomhutten is eigenlijk pure wellness. Maar het Elbinselhof Krautstrand zet de kroon op alles en biedt je een hottub. Ga in het hete water zitten en geniet van de sterrenhemel boven je. Deze ervaring zal je lichaam en ziel gegarandeerd volledig ontspannen. Als je nog een pauze nodig hebt, kun je een cosmetische behandeling boeken in het Erdhaus.

DE omgeving VAN DROCHTERSEN, NederSAKSEN

Rond het Elbinselhof Krautstrand lopen ruiterpaden tot aan het zandstrand. Je kunt ook ontspannen wandelen langs de Elbe en genieten van de omgeving. Ook de bekende steden Hamburg en Cuxhaven zijn niet ver van uw boomhut. Huur glamping accommodatie en combineer cultuur met wellness en ontspanning.

BIJZONDERHEDEN

Bij Elbinselhof Krautsand kun je jouw hond meenemen.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio