Accommodatie aanmelden

Nord-Ostsee Camp - Pods Sleeswijk-Holstein

Silberstedt, Duitsland

  • TV
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Sauna
  • Wifi (gratis)
  • Eco-friendly
  • Kleinschalig park
  • Veel privacy
Vanaf prijs per nacht ? 69,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Gelegen in het prachtige Silberstedt ervaar je rust en kun je overnachten in een van de 30 kampeer pods met uitzicht over de vijver. Ontdek glamping in Duitsland bij Camping Nord-Oostsee Camp.

Camping Pod 

Deze pods in Sleeswijk-Holstein bieden plaats aan maximaal 4 personen en bevinden zich direct aan de vijver van camping Nord-Ostsee. Daarnaast hebben deze pods een klein terras dat boven de vijver uitsteekt. Zo kun je 's ochtends ontspannen 'op het water' de dag beginnen of de avond laten vervagen. In de kleine koffiekeuken vind je een koelkast en comfortabele zitgelegenheid. Je vindt ook opbergruimte, een tv en een verwarming in je pod. Het hoogtepunt is het terras met zijn unieke uitzicht en het terrasmeubilair.

De Premium Camping Pods staan ​​ook vlakbij de vijver, maar zijn nog luxer met een eigen douche en toilet. Je goed voelen is aan de orde van de dag!

De faciliteiten van Nord-Ostsee Camp

Het funhouse voor kinderen en volwassenen bevindt zich op de camping en biedt veel vrijetijdsactiviteiten. Dit is de plek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten ondernemen, ongeacht het weer. In de nieuw gebouwde multi-house bevindt zich een kleine wellnessruimte met sauna en whirlpool, die tegen een toeslag kan worden gehuurd. Verzacht je verblijf met een infusie of baad in het aangenaam warme water van de whirlpool - privé en ongestoord. Douches en toiletten, evenals een kleedruimte voor kinderen en een barrièrevrije badkamer met toilet en douche zijn hier ook te vinden. Een wasruimte waarin je je was kunt wassen en drogen, kookplaten om grotere gerechten op te toveren en extra eettafels inclusief zitgelegenheid, als je een grotere tafel wilt koken, maken de multi-house compleet.

De omgeving van Silberstedt, Sleeswijk-Holstein

Silberstedt is centraal gelegen tussen de dichtstbijzijnde en bekendste grotere steden in het noorden van Duitsland. Het is ca. 19 km met de auto naar Husum aan de Noordzee. Het is ongeveer 15 km naar Sleeswijk an der Schlei, een uitloper van de Oostzee. Je bereikt Flensburg en de Deense grens in ca. 39 km en het is 65 km naar Kiel. De omgeving is ook per fiets te verkennen, hiervoor kun je op de camping een fiets huren.

De aangegeven prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio