Accommodatie aanmelden

Boomhutten Nedersaksen

Een hoogtepunt van glamping? Dan moet slapen in een boomhut zijn, letterlijk en figuurlijk. Wil jij ook een boomhutvakantie beleven? De boomhutten in Nedersaksen, de Duitse provincie gelegen naast Overijssel en Drenthe, garanderen een waanzinnig verblijf.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Nedersaksen

Je hoeft niet ver te reizen om een bijzondere vakantie te beleven. De boomhutten in Nedersaksen, Duitsland, liggen niet zo heel erg ver van de grens bij Overijssel en Drenthe. De één na grootste provincie van Duitsland heeft een gevarieerd landschap wat het een leuke plek maakt om op ontdekking te gaan. Kies je voor glamping, een glamorous camping met bijzondere accommodaties, dan kun je dus slapen in een luxe boomhut in het bos of een natuurpark, op enkele meters van de grond. Romantisch en avontuurlijk, perfect voor een vakantie met je geliefde of met kids.

Boomhut overnachtingen in Nedersaksen

Boomhut overnachting in Nedersaksen vinden plaats in grote, ruime en veelal luxe boomhutten. Een kinderdroom die uitkomt! Ze bieden plek aan 2 tot 6 personen, afhankelijk van het type. Het rustieke exterieur komt terug in het interieur voor een sfeervol geheel. Toch hoef je geen comfort op te geven want praktisch alles dat je je kunt wensen is aanwezig; aparte slaapkamers met echte bedden, een gezellig woongedeelte, vaak ook een badkamer en een balkon inclusief prachtig uitzicht. Sommige boomhutten in Nedersaksen hebben zelfs verwarming, dan kun je er ook in de winter verblijven – helemaal bijzonder om tussen de bomen te slapen wanneer er zich onder je een winter wonderland vormt.

Avontuurlijke boomhut vakanties in Nedersaksen

Tijdens avontuurlijke boomhut vakanties in Nedersaksen maak je herinneringen voor het leven. Wie heeft er vroeger nou niet van gedroomd om een boomhut te slapen? En wie had voor mogelijk kunnen houden dat dat kan, en in een luxe boomhut nog wel? Logeren in een boomhut is daarmee een unieke ervaring, en Nedersaksen (of Niedersachsen) is perfect gelegen voor een vakantie of weekendje weg. Ontdek de provincie met prachtige natuurgebieden en rivieren, pittoreske dorpen en grote steden zoals Hannover, Oldenburg en Bremen. Totale ontspanning vind je in een van de vele kuuroorden. Wie op zoek is naar nog meer avontuur kan pretparken en themaparken bezoeken, zoals Heide-Park Soltau.

Vier vakantie in een boomhut in Nedersaksen en geniet van een heerlijk verblijf!