Accommodatie aanmelden

Boomhutten Beieren

Beleef een avontuur in het bos tijdens een verblijf in een echte boomhut! En niet zomaar een boomhut, een echt ‘boomhuis’. Boek een vakantie in een van de luxe boomhutten in Beieren en geniet van een écht unieke accommodatie.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Beieren

Duitsers weten wel van aanpakken. Dat zie als je kijkt naar de boomhutten in Beieren die je kunt huren voor een vakantie of weekendje weg. Je zegt boomhut, maar je bedoelt eigenlijk boomhuis of gewoon boomvilla. De luxe boomhutten zijn alles waar je ooit van hebt gedroomd. Tussen de bomen vind je een rustieke boomhutten die niet alleen groot zijn maar ook ontzettend sfeervol. Aan alle details is gedacht. Het exterieur past natuurlijk helemaal in het plaatje, maar ook het interieur is vaak in stijl. Aan luxe ontbreekt het trouwens ook niet, je boomhut in Beieren is van alle gemakken voorzien.

Boomhut overnachtingen in Beieren zijn leuk voor jong en oud. Denk niet dat je hoeft in te leveren op comfort tijdens een verblijf, want praktisch alles is aanwezig. Zo slaap je op echte bedden in vaak aparte slaapkamers, er is een keukentje aanwezig evenals een badkamer met een toilet. Afhankelijk van het type boomhut heb je natuurlijk nog meer of iets minder voorzieningen.

Avontuurlijke boomhut vakanties in Beieren

Tijdens zulke avontuurlijke boomhut vakanties in Beieren maak je de mooiste herinneringen met je geliefde of met de kids. Slapen op grote hoogte, vaak zo’n meter of 3 tot 5 (of nog hoger) van de grond, is een unieke beleving. En maak je geen zorgen over de veiligheid, de boomhutten voldoen uiteraard aan allerlei veiligheidseisen. Het is alleen niet handig als je hoogtevrees hebt als je wilt logeren in een boomhut.

Het uitzicht vanaf het terras of het leefgedeelte op de omgeving? Dat is schitterend en onbetaalbaar. De meeste boomhutten in Beieren vind je op natuurrijke vakantieparken of charme-campings. Vaak bieden de locaties ook nog enkele faciliteiten voor vakantievierders zoals een zwembad of animatie.

Vier vakantie in een boomhut in Beieren en geniet van een heerlijk verblijf!