Accommodatie aanmelden

Wipfelglück Baumhaushotel - Boomhut Beieren

Mönchberg, Duitsland

 • Badkamer geschikt voor rolstoel
 • Barbecueën toegestaan
 • Extra voorzieningen voor invaliden
 • Privé sanitair
 • Rolstoel toegankelijk
 • Aparte slaapkamer voor de kinderen
 • Kleinschalig park
 • Luxe Boxspring
 • Ontbijtservice
 • Uitzicht
 • Veel privacy
Vanaf prijs per nacht ? 168,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Trek je voor even terug in de natuur, en overnacht in een prachtige boomhut van het Wipfelglück Baumhaushotel, een kleinschalige en natuurrijke glamping in Beieren. Wipfelglück is ook ideaal gelegen om deze mooie streek verder te ontdekken.

De boomhut van Wipfelglück Baumhaushotel

Er zijn vijf boomhutten voor vier personen, en er is één boomhut voor twee personen die speciaal is aangepast voor invaliden. Deze boomhut is via een horizontaal platform te bereiken, in plaats van trappen. Alle boomhutten bevinden zich op 5 meter hoogte, tussen de bomen, en het woonoppervlak is ruim 25m2 inclusief het terras. Het lichte, rustieke interieur is modern en sfeervol, en dankzij de grote ramen en de dakramen geniet je van veel lichtinval. De boomhutten zijn voorzien van een groot tweepersoonsbed en een stapelbed, en een badkamertje met een wastafel en een toilet. De aangepaste boomhut is voorzien van twee eenpersoonsbedden, en een badkamer met een douche. Dankzij de elektrische verwarming en goede isolatie kun je het hele jaar door in de boomhutten op deze glamping in Duitsland overnachten.  

De faciliteiten van Wipfelglück Baumhaushotel

Je kunt een ontbijt, een barbecuepakket of een plankje charcuterie en drankjes bestellen. Het is zelfs mogelijk om een taartje te laten bezorgen voor een speciale gelegenheid. Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan in de natuur te barbecueën, maar het barbecuepakket is inclusief een grilletje waarmee je op het terras van je boomhut kunt koken. Je kunt in het nabijgelegen hotel douchen, zwemmen en de sauna gebruiken (tegen een kleine vergoeding). Iedere gast krijgt bovendien een kaartje om het openbare zwembad in Mönchberg te bezoeken.

De omgeving van Mönchberg, Beieren

De boomhutten in Beieren staan midden in het bos, maar de glamping ligt nabij het dorpscentrum van Mönchberg. Hier vind je verschillende winkels, restaurants, een openbaar outdoor-zwembad, tennisbanen en bijzonder mooie hikingpaden. Mönchberg is een geliefde bestemming voor hikers en toeristen dankzij de ruim 90 kilometer aan wandelpaden door het omringende Spessartwoud. Het dorp is ook een luchtkuuroord, en er is een Kneipp-bad. De beroemde barokke stad Amorbach (20km), de historische stad Miltenberg (13km) en Würzburg (75km) zijn zeker een bezoek waard. De Residentie van Würzburg, een wereldcultuurerfgoed van UNESCO, is een schitterend paleis uit de 18e eeuw.

Extra voorzieningen

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een romantisch nachtje voor twee of een kerstarrangement voor vier personen met eventueel een kerstdiner.
 
Getoonde prijzen zijn gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen.
Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio