Accommodatie aanmelden

Camping Schwabenmühle - Wijnvaten Baden-Württemberg

Weikersheim-Laudenbach, Duitsland

  • E-bike verhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Speeltuin
  • Wifi (gratis)
  • Ontbijtservice
Vanaf prijs per nacht ? 50,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

De "Camping Schwabenmühle", geopend in 2008, ligt in het wijn- en vakantieoord Laudenbach. De faciliteit ligt op een idyllische locatie op een schiereiland, genesteld tussen Vorbach en Mühlbach, omgeven door bossen en wijngaarden in het Vorbachtal. De familie gerunde camping is centraal gelegen in het "Mooie Taubertal" aan de rand van Laudenbach, een wijk van de woonplaats Weikersheim.

De wijnvaten van Camping Schwabenmühle

Breng gezellige uren door in een van de drie Finkota-kampeervaten van Camping Schwabenmühle. Op het bed van 1,8 x 2 m kun je comfortabel ontspannen. Hieronder vindt je een grote opslagruimte voor je bagage. Je kunt comfortabel samen zitten in de aparte voorkamer met een uitschuifbare tafel, die ook kan worden omgebouwd tot slaapgedeelte voor een kind (ton 1, twee kinderen). Er is een klein terras aan de voorkant van het pand waar je kunt genieten van de zon.

De faciliteiten van Camping Schwabenmühle

Op camping "Schwabenmühle" vindt je een kinderspeeltuin, tafeltennistafels en een tafelvoetbalspel waar je met kinderen stoom kunt afblazen. Er is ook een kleine kiosk en een café. 'S Ochtends kun je met de broodjesservice genieten van een heerlijk ontbijt met het hele gezin. De camping heeft ook een kampbibliotheek en een gezellige leeshoek. Tegen een vergoeding kun je e-bikes huren om de omgeving te verkennen.

De omgeving van Laudenbach, Baden-Württemberg

Het wijn- en vakantieoord Laudenbach is het grootste district van Weikersheim en ligt op 3 km afstand in het idyllische Vorbachdal direct aan het fietspad "Hohenloher Residenzenweg". Van bijzonder belang zijn de twee lokale kerken, de parochiekerk "St." gebouwd in 1894/95 en gerenoveerd in 2005/2006. Margareta "en de bedevaartskerk" Zur Painful Mother "gebouwd in 1412 op de berg met de" Melchior-von-Hatzfeld-Grabmal ". In de omgeving ligt ook de stad Werkheim, het hoofdkantoor van het Hohenlohe House, een model van een landelijke residentie. Kasteel, park en stad vormen een harmonieus geheel. Daarnaast ligt het Dorpsmuseum Tauberland direct aan het marktplein in het voormalige graangebouw (16e eeuw). Het bevat de grootste verzameling landelijke culturele goederen in Tauberfranken.

Bijzonderheden

WiFi is gratis op de camping.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio