Accommodatie aanmelden

Boomhutten Zwarte Woud

Trek je terug in de natuur en geniet van een onvergetelijke vakantie in een boomhut. Boek een van de boomhutten in het Zwarte Woud, een indrukwekkend natuurgebied in Duitsland, voor een echt avontuur in een adembenemend bos!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Zwarte Woud

Er is geen betere plek voor een boomhutvakantie dan in een dicht en donker bos, toch? Huur daarom een van de boomhutten in het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland. Je bevindt je hier in een adembenemend mooi natuurgebied met bossen, watervallen, bronnen, bergen en rivieren. De natuurliefhebber en avonturier voelt zich hier dus helemaal thuis. Wil jij ook even ontsnappen aan de hectiek van alledag en ben je wel in voor een unieke vakantie of weekendje weg? Bekijk dan het aanbod boomhutten in het Zwarte Woud en wie weet beleef jij binnenkort een avontuur hoog tussen de bomen.

Boomhut overnachtingen in het Zwarte Woud

Boomhut overnachtingen in het Zwarte Woud zijn leuk voor jong en oud, rustzoeker en avonturier. Logeren in een boomhut is een droom die velen van ons als jong kind al koesterde. Nu kun je die dus in vervulling laten gaan. De professionele boomhutten van tegenwoordig zijn luxe en bijzonder comfortabel. Alles is aanwezig voor een ontspannen vakantie hoog boven de grond. Er zijn veelal aparte slaapkamers aanwezig met echte bedden, je beschikt over een kitchenette en een badkamer, en ook het woongedeelte is sfeervol en in stijl. Natuurlijk kan de indeling en kunnen de voorzieningen iets verschillen, maar je zult ongetwijfeld genieten van de bijzondere overnachtingen in de boomhut.

Avontuurlijke boomhut vakanties in het Zwarte Woud

Avontuurlijke boomhut vakanties in het Zwarte Woud zorgen voor herinneringen die je nog lang bijblijven. Ga je slapen in een boomhut met je geliefde tijdens een romantische vakantie, of ga je op vakantie met kids en lijkt daarom een overnachting in een boomhut zo leuk? Uniek en origineel is het zeker. Ga ook eens op ontdekking in de omgeving van je boomhut en camping of vakantiepark in het Zwarte Woud. Je kunt hier prachtige wandelingen, fietstochten en mountainbiketochten maken. Bezoek ook de mooie wijngaarden, de ontspannende kuuroorden en het altijd gezellige Freiburg.

Vier vakantie in een boomhut in het Zwarte Woud en geniet van een heerlijk verblijf!