Accommodatie aanmelden

s'Baumhaus Dörfle - Boomhutten Zwarte Woud

Seelbach, Duitsland

 • Privé sanitair
 • TV
 • Binnenzwembad
 • Golfbaan (binnen 5km)
 • Restaurant
 • Sauna
 • Speeltuin
 • Wifi (gratis)
 • Aparte slaapkamer voor de kinderen
 • Eco-friendly
 • Hottub / Bubbelbad
 • Ontbijtservice
 • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 250,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Dicht bij de natuur - een droomvakantie in een boomhut. De in totaal tien boomhutten met het karakter van een dorp zijn niet alleen bijna uitsluitend van hout gebouwd, maar ook ecologisch, duurzaam en klimaatneutraal ontworpen. Perfect voor een vakantie in harmonie met de natuur.

Over s'Baumhaus Dörfle

De boomhutten hebben een woonoppervlak van ca. 65 m2 en hebben elk twee slaapkamers met elk een klein balkon, een badkamer met een grote douche en een kleine keukenhoek met fornuis, spoelbak, vaatwasser en koelkast. Ook zijn de boomhutten voorzien van TV en WIFI. Er is plaats voor maximaal 6 personen. De woningen, die zo'n tien meter uitsteken, zijn te bereiken via een in de sokkel geïntegreerde trap. Daarnaast heeft elke boomhut twee eigen parkeerplaatsen voor auto's en een terras op de kofferbak voor gezellige avonden in de buitenlucht. Naast het terras is het uitzicht absoluut het hoogtepunt van de boomhutten. Wie nog hoger wil, kan zich vergapen aan de prachtige omgeving op de twaalf meter hoge uitkijktoren. De boomhutten zijn ecologisch, duurzaam en klimaatneutraal ontworpen. 60% van het gebruikte hout komt uit het eigen bos van het Zwarte Woud. Elke woning is voorzien van een eigen fotovoltaïsche installatie met 6.5 KW/p. Hierdoor wordt in totaal zo'n 80% energie-zelfvoorziening voor het hele dorp bereikt.

De faciliteiten van Schwarzwälder Hof

De boomhutten zijn het nieuwe hoogtepunt van het Schwarzwälder Hof, een fijne bestemming voor een vakantie met glamping in Duitsland. Het restaurant biedt traditionele gerechten uit Baden en bij mooi weer een groot terras om buiten te zitten. Er is ook een breed scala aan wellness opties beschikbaar. In de wellnessruimte met een totale oppervlakte van ruim 2000 m² kom je heerlijk tot rust en laat je de stress van alledag achter je. Het Schwarzwälder Hof heeft een binnenzwembad, een sauna en een spa - iedereen kan hier zijn eigen vorm van ontspanning vinden. Een kinderspeeltuin met glijbaan en klimwand zorgt ervoor dat ook de jongere gasten zich niet zullen vervelen.

De omgeving van Seelbach, Zwarte Woud 

Het gebied rond Seelbach wordt gevormd door de unieke natuur van het Zwarte Woud. Dit nodigt uit tot wandelen, mountainbiken of fietsen. Een dicht netwerk van goed bewegwijzerde wandelpaden leidt je naar prachtige uitkijkpunten in een van de mooiste streken van Duitsland, de prachtige bergen van het Midden-Zwarte Woud. Plezier en verfrissing zijn in de zomermaanden gegarandeerd in het nabijgelegen buitenzwembad van Seelbach. Als dat niet genoeg actie voor je is, vind je het gegarandeerd in Europapark. Het Europapark is een van de meest populaire pretparken van het land en ligt op slechts ongeveer 30 minuten rijden van het Schwarzwälder Hof. Het park trekt met spectaculaire achtbanen, wildwaterattracties en vele andere attracties voor adrenalinejunkies.

De aangegeven prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio