Accommodatie aanmelden

Glamping Zwarte Woud

Het Zwarte Woud of Schwarzwald in Duitsland is de ideale bestemming voor zowel natuurliefhebbers als actievelingen. De natuur leent zich perfect voor een stevige wandeling of fietstocht, waarnaar je heerlijk kunt ontspannen met een hapje en wijntje bij de luxe safaritent. Trek hiernaartoe voor een spectaculaire omgeving en een fijne glamping. Het Zwarte Woud is de plek voor een onvergetelijke vakantie!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping Zwarte Woud

Je hebt besloten de natuur in te trekken voor je volgende vakantie, maar waar vind je een spectaculaire omgeving én een mooie glamping? Zwarte Woud, Swarzwald in het Duits, in de deelstaat Baden-Württemberg is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en actievelingen. Dit sprookjesachtige bos met heuvels, sparren en dennen diende dan ook als inspiratie voor de verhalen van de gebroeders Grimm. Het natuurgebied is ontzettend groot met twee parken, meren, kastelen en kloosters, en natuurlijk talloze schattige dorpjes.

Jouw luxe camping in het Zwarte Woud, ook wel ‘glamping’ genoemd, bied je keuze uit verschillende luxe accommodaties. Zoals bijvoorbeeld een safaritent of lodgetent, geschikt voor het hele gezin. Zo’n tent heeft twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een compacte keuken met natuurlijk stromend water, en een woon- en eetgedeelte. Vanaf je eigen buitenterras kun je onder het genot van een wijntje van het uitzicht genieten.

Luxe kamperen in het Zwarte Woud, Duitsland

‘Glamperen’, het nieuwe kamperen, is een leuk ervaring voor zowel jong als oud. Er is genoeg keuze uit het soort camping waar je een accommodatie kunt huren; kleinschalig en kindvriendelijk, en groter met meer faciliteiten. Er is voor iedere kampeerder een locatie te vinden waar men kan luxe kamperen. Zwarte Woud is namelijk de ideale omgeving voor een familievakantie met talloze safaritenten en lodgetenten.

Ontdek het Zwarte Woud in het zuidwesten van Duitsland; naast de natuurparken kun je ook naar de Titisee en de Schluchsee om heerlijk te ontspannen en te (water)sporten. In Baden-Baden liggen de kuuroorden waar het water een heilzame werking zou hebben. In het Zwarte Woud kan je ook veel ondernemen; wandelroutes, fietsroutes, paardrijden, bergbeklimmen – het kan allemaal. In de grootste stad Freiburg zijn veel schitterende bouwwerken en musea te bezoeken, en kan je heerlijk eten en drinken. In de winter is het Zwarte Woud een goede plek voor wintersporters.