Accommodatie aanmelden

Boomhutten Baden-Württemberg

Op zoek naar een unieke plek om je vakantie door te brengen? Of wil je een weekendje weg eens op een heel originele manier doorbrengen? Verblijf dan in een van de boomhutten in Baden-Württemberg, Duitsland, voor herinneringen voor het leven.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Baden-Württemberg

Herleef je jeugd, en trakteer de kinderen op een unieke beleving, door vakantie te vieren in een van de luxe boomhutten in Baden-Württemberg. Wie droomde er nou niet van als kind om in een boomhut te slapen? Die droom kun je nu dus laten uitkomen in een schitterende boomhut in Duitsland, in de karakteristieke deelstaat Baden-Württemberg met burchten, kastelen en paleizen, en natuurlijk de prachtige Bodensee en het Zwarte Woud. Hier vind je mooie vakantieparken en campings gelegen in het groen, met bomen en bossen waartussen de gave boomhutten staan.

Boomhut overnachtingen in Baden-Württemberg

Boomhut overnachtingen in Baden-Württemberg zijn een plezier voor jong en oud. Een vakantie met kids, je geliefde of zelfs ouderen samen wordt extra bijzonder. Je hoeft niet in te leveren op luxe of comfort. Sterker nog, praktisch alles is aanwezig in de luxe boomhut. Je slaapt bijvoorbeeld op echte bedden voor een goede nachtrust, er is veelal een kitchenette aanwezig en vaak ook een badkamer. Het interieur is rustiek, net als de buitenkant, maar toch ook modern en heel compleet. Het uitzicht vanaf het terras op de natuur is adembenemend.

Avontuurlijke boomhut vakanties in Baden-Württemberg

Avontuurlijke boomhut vakanties in Baden-Württemberg garanderen een verblijf waar je nog lang aan zult terugdenken. Logeren in een boomhut is ook niet wat je zomaar doet, dat is een unieke ervaring voor iedereen. Beleef de natuur van heel dichtbij tijdens een boomhut overnachtingen in het bos met fluitende vogels, ritselende blaadjes en eekhoorntjes als buren. Geniet van rust en ontspanning tijdens zo’n vakantie in het groen. 

Vier vakantie in een boomhut in België en geniet van een heerlijk verblijf!