Accommodatie aanmelden

Boomhutten Slovenië

Wil je de bewoonde wereld even helemaal achter je laten en je terugtrekken in de natuur? Tijdens een boomhutvakantie kom je helemaal tot rust. Boek een van de waanzinnig mooie boomhutten in Slovenië en geniet van een vakantie tussen de bomen.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Slovenië

Waarom om de grond kamperen als je ook in een boomhut kunt slapen! Beleef een originele vakantie in een van de boomhutten in Slovenië. Dit kleine en beboste land ligt misschien niet echt voor de hand als vakantieland, maar je kunt hier juist fantastisch kamperen op mooie plekken dankzij de overweldigend mooie natuur. En er is geen betere manier om op te gaan in het groen dan door te verblijven in een schitterende boomhut. In Slovenië kun je heerlijk slapen op enkele meters boven de grond, wat vind je daarvan?

Boomhut overnachtingen in Slovenië

Boomhut overnachtingen in Slovenië zorgen voor een wel heel unieke vakantie-ervaring. Zeker wanneer je op slechte enkele honderden meters van het meer van Bled kunt overnachten. Slapen in een boomhut is romantisch voor stelletjes en een avontuur met kids. Het rustieke exterieur herbergt een sfeervol en comfortabel interieur met alle gemakken die je je kunt bedenken. Zo zijn er veelal aparte slaapkamers met fijne bedden, er is een badkamer en een zithoek, evenals een keuken met alle benodigdheden om zelf te koken. Het uitzicht vanaf het terras? Prachtig natuurlijk, en al helemaal geweldig onder het genot van een hapje en een drankje.

Avontuurlijke boomhut vakanties in Slovenië

Ben je wel in voor avontuurlijke boomhut vakanties in Slovenië? Wil jij ‘glamping’ op hoog niveau beleven? Boek dan snel een verblijf voor je volgende vakantie in een van de boomhutten in Slovenië. Blijf niet alleen maar in de hut zitten. Zet ook zeker voet op aarde want Slovenië heeft veel moois om te ontdekken. Met een camping aan de Adriatische kust kun je genieten van zon, zee, strand en watersport. Aan het adembenemende meer van Bled kun je ook heerlijk recreëren. Avonturiers en natuurliefhebbers trekken door de mooie natuur en cultuurliefhebbers bezoeken sowieso de gezellige hoofdstad Ljubljana.

Vier vakantie in een boomhut in Slovenië en geniet van een heerlijk verblijf!