Accommodatie aanmelden

Boomhutten Italië

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Italië

Wie heeft er als kind nu niet gedroomd van een eigen boomhut, en er in slapen? Deze jongensdroom, en meisjesdroom, kan worden verwezenlijkt door een vakantie te boeken in echt luxe boomhutten! Italië heeft ook zogenaamde tree houses waar je avontuurlijk kunt overnachten. En wat is nou spannender dan hoog in de boom, met vogels en eekhoorntjes als buren, met alle luxe en comfort die je je kunt wensen, te overnachten?

Op een aantal glampings in Italië kun je een boomhut huren voor enkele nachten, of zelfs de hele vakantie. Ontzettend leuk voor het hele gezin, of super romantisch als huwelijksreis accommodatie. Boomhutovernachtingen komen er dan ook in allerlei soorten en maten; met een basic afwerking, een rustieke interieur of op en top luxe met bubbelbad, ruime keuken en een schitterende badkamer. Het uitzicht, de rust en de ontspanning die je ervaart is sowieso ongeëvenaard.

Avontuurlijk boomhutovernachtingen in Italië

Gaan de kinderen mee op boomhut vakantie? Dat is geen probleem! In de boomhut in Italië is rekening gehouden met kinderen, en is dus kindvriendelijk. Er is veelal plek voor een gezin met kinderen met aparte slaapkamers en comfortabele bedden, een keuken om lekker te koken en natuurlijk een woongedeelte en prachtig terras buiten. Afhankelijk van het type boomhut is er ook eigen sanitair met een toilet en douche. Wellicht past de term ‘boomhuis’ dan wel beter!

Je vindt de boomhutten over het algemeen op een glamping, een ‘glamorous camping’. Hier zul je dan ook ‘glamperen’ in plaats van kamperen. En kamperen in stijl doe je zeker in een boomhut! Italië heeft daarnaast op de glamping vaak ook tal van voorzieningen en faciliteiten, dus ook buiten de tree house is veel te beleven. Zit je op een natuurcamping? Trek er dan gezellig op uit om de omgeving te ontdekken!