Accommodatie aanmelden

Boomhutten Oostenrijk

Overnachten in een gezellig houten chalet is leuk, maar slapen in een van de boomhutten in Oostenrijk is écht bijzonder. Geniet van een avontuurlijke en romantische vakantie in een luxe boomhut hoog boven de grond.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Oostenrijk

Oostenrijk is al een romantisch vakantieland met historische steden, zoals Wenen en Salzburg, schitterende panorama’s en oude kastelen en burchten in overvloed. Wat een vakantie nog bijzonderder maakt? Een verblijf in een van de boomhutten in Oostenrijk - romantiek en avontuur ten top. Vier vakantie in de natuur, in een luxe en sfeervolle boomhut op enkele meters van de grond. Dat is glamping, ‘glamorous camping’; slapen in een unieke accommodatie voor een originele vakantie. En dat is perfect voor een uitje met je geliefde of met kids.

Boomhut overnachtingen in Oostenrijk

Boomhut overnachtingen in Oostenrijk kun je boeken op de mooiste plekken in het land. De boomhutten die je hier vindt zijn veelal groot, ruim en bijzonder luxe. Ideaal voor een ontspannen vakantie in het groen. Ze bieden plek aan 2, 4 of 6 personen en zijn vaak voorzien van alle denkbare gemakken. Zo slaap je in heerlijke bedden in aparte kamers, er is een keuken of kitchenette aanwezig, evenals een gezellig woongedeelte. Ook een badkamer is in bijna alle gevallen onderdeel van de boomhut. Zo geniet je van al het comfort dat je gewend bent. Je kunt er meestal ook op rekenen dat de boomhut verwarming heeft, extra fijn in de koudere maanden.

Avontuurlijke boomhut vakanties in Oostenrijk

Het is voor velen een kinderdroom die uitkomt; logeren in een boomhut. Tijdens avontuurlijke boomhut vakanties in Oostenrijk kun je voor even je jeugd herbeleven, in een luxe boomhut nog wel. Neem tijdens je vakantie ook even de tijd om de omgeving te ontdekken, want de locatie is vaak prachtig gelegen. In het Alpenland, met hoge bergen en dichte bossen als decor, zullen de natuurliefhebbers en sportieve vakantiegangers hun hart ophalen. Maar ook kunst- en cultuurliefhebbers komen aan hun trekken, zeker in de pittoreske dorpen en bruisende steden.

Vier vakantie in een boomhut in Oostenrijk en geniet van een heerlijk verblijf!