Accommodatie aanmelden

Boomhutten Nederland

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Nederland

Het is voor velen een jongensdroom; overnachten in een echte boomhut! Vakantie vieren was dan ook nog nooit zo spannend en leuk, voor jong en oud natuurlijk. En het is dan ook niet zomaar een hutje, de boomhut is over het algemeen vooral groot, ruim, smaakvol ingericht en van alle luxe en comfort voorzien. Het is ook niets voor niets dat je zo’n unieke accommodatie op een ‘glamping’, een ‘glamorous camping’ in Nederland vindt.

‘Glamperen’ krijgt zo een compleet nieuwe betekenis; luxe kamperen op een bijzondere locatie, hoog in de boom! Een boomhut heeft veelal aparte slaapkamers die plek bieden aan een gezin, een luxe keuken, badkamer met douche en toilet en natuurlijk een gezellige woonkamer. Afhankelijk van het type kan deze een echt luxe afwerking hebben met een flatscreen TV, vaatwasser, boxspringbedden, en comfortabele banken en stoelen. Door de grote ramen heb je uitzicht op de groene omgeving en op het terras is het lekker genieten.

Avontuurlijke boomhutovernachtingen in Nederland

Zou jij ook graag een boomhut huren voor een vakantie of weekendje weg? Er zijn talrijke locaties waar je kunt overnachten in de meest prachtige boomhutten. Nederland heeft naast vakantieparken ook kleinschalige campings waar je boomhutovernachtingen kunt boeken. Doordat de boomhut kindvriendelijk is is een gezin met kinderen geen probleem. Er zit soms zelfs een glijbaan bij om naar beneden te roetsjen!

Ontzettend avontuurlijk en romantisch, en natuurlijk een ervaring om nooit meer te vergeten. Op enkele meters hoogte, tussen de takken van de bomen, kom je letterlijk even los van de grond en laat je de stress achter. Het kan niet anders dan dat je heerlijk tot ontspanning komt in een boomhut. Of is de term ‘boomhuis’ niet passender? Je bent immers omgeven door de natuur met vogeltjes en eekhoorntjes als je buren.