Accommodatie aanmelden

Boomhutten Veluwe

Er is geen betere plek om een boomhutvakantie door te brengen dan in het mooiste natuurgebied van Nederland. Huur een boomhut op de Veluwe en voel je hoog tussen de bomen één met de natuur.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Veluwe

Het aanbod boomhutten op de Veluwe is ruim, en dat is natuurlijk niet verrassend. Er is geen betere plek om in een boomhut te slapen dan in dit weelderige groene natuurgebied in Gelderland. Natuurliefhebbers, avonturiers, rustzoekers en families met kinderen genieten met volle teugen van zo’n bijzondere vakantie in een boomhut. Op de Veluwe kun je kiezen uit verschillende campings, glampings en vakantieparken met deze unieke accommodaties. Vrijwel alle locaties zijn kindvriendelijk en bieden parkfaciliteiten zoals een zwembad, animatie en sport en spel.

Boomhut overnachtingen op de Veluwe spendeer je in een boomhut die het beste bij jou past. Ga je voor klein en rustiek of groot en modern. Boomhutten op de Veluwe zijn er in alle soorten en maten met weinig tot veel luxe. Zo is er zelfs een boomvilla te huur met glijbaan naar beneden en een boomhut met een hottub op het terras. Binnenin vind je een rustiek interieur met moderne gemakken en comfort. Denk aan aparte slaapkamers met comfortabele bedden, een leefgedeelte met een keuken en vaak zelfs een badkamer. Vanaf het terras buiten heb je een waanzinnig uitzicht over de groene omgeving.

Avontuurlijke boomhut vakanties op de Veluwe

Wie op zoek is naar avontuurlijke boomhut vakanties op de Veluwe is hier op de juiste plek beland. Een vakantie met kids in een boomhut wordt er een om nooit meer te vergeten, jong en oud geniet van het avontuur hoog tussen de bomen. De boomhutten op de Veluwe bieden rust, ruimte en een gevoel van vrijheid. Maar ook de omgeving is geweldig. Hier op de Veluwe kun je naar hartenlust wandelen, fietsen en natuurlijk oog in oog komen met wild. Wie spot als eerste de Veluwse Big Five; de Schotse Hoogland, het edelhert, de ree, het wildzwijn en de vos?

Vier vakantie in een boomhut op de Veluwe en geniet van een heerlijk verblijf!