Accommodatie aanmelden

Boomhutten Noord-Brabant

Het is voor velen een ervaring die op hun bucket-list staat; slapen in een echte boomhut. Wil jij zelf beleven hoe het is om te logeren in een boomhut hoog boven de grond? Bekijk dan eens de boomhutten in Noord-Brabant en boek snel je originele vakantie of weekendje weg.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Noord-Brabant

Vakantie vieren in een luxe boomhut die van alle gemakken en comfort is voorzien – het is een kinderwens die je in vervulling kunt laten gaan. Er zijn namelijk tal van boomhutten in Noord-Brabant te vinden waarin je kunt overnachten. Met hun rustieke exterieur passen ze goed in de natuurrijke omgeving en binnenin vind je de luxe van een echt huis. ‘Glamping’ heet het, ‘glamorous camping’ in een luxe en unieke accommodatie. Uniek is een boomhut zeker, en de locatie, op enkele meters van de grond, is ook echt bijzonder. Ideaal voor een romantische vakantie met je partner of een uitje met kids.

Boomhut overnachtingen in Noord-Brabant zijn leuk voor het hele gezin, jong en oud. Veruit de meeste boomhutten bieden plek aan een familie. Er zijn aparte slaapkamers met comfortabele bedden, een kitchenette of echte keuken, een badkamer met een douche en een toilet en ook een sfeervol woongedeelte. Alles natuurlijk geheel in stijl met de rustieke hut voor een echt boomhutgevoel. Uiteraard kunnen de voorzieningen van de boomhutten in Brabant onderling verschillen, maar een bijzondere overnachting wordt het sowieso.

Avontuurlijke boomhut vakanties in Noord-Brabant

Avontuurlijke boomhut vakanties in Noord-Brabant kunnen plaatsvinden op verschillende plekken in de provincie. Ga je voor een kleine charme-camping, een grotere glamping of een gaaf vakantiepark met allerlei voorzieningen? Denk dan aan een zwembad, sport en spel, en misschien wel animatie. Maak herinneringen voor het leven door te slapen in een boomhut op het vakantiepark van de Efteling en krijg toegang tot het park. Krijg je niet genoeg van de natuur? Ga dan op ontdekking in de provincie en bezoek bijvoorbeeld Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen of de Biesbosch.

Vier vakantie in een boomhut in België en geniet van een heerlijk verblijf!