Accommodatie aanmelden

Boomhutten Gelderland

Ben je in voor een spannend avontuur? Boek dan een verblijf in een van de boomhutten in Gelderland. Dat is genieten op hoog niveau! Van basic tot super-de-luxe, er zijn boomhutten in alle soorten en maten te huur.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Gelderland

Wilde je vroeger ook zo graag eens slapen in een boomhut? In Gelderland kan het! Herbeleef je kindertijd tijdens een verblijf in een boomhut, maar dit keer inclusief veel gemak en comfort. De boomhutten van tegenwoordig zijn groot, rustiek en uiteraard veilig. Perfect voor een bijzondere overnachting of unieke vakantie met je geliefde of met kids.

In Gelderland kun je kiezen uit verschillende boomhutten op verschillende locaties; op een camping of glamping, of zelfs een vakantiepark. Afhankelijk van waar je verblijft, beschik je dan ook nog over verschillende parkfaciliteiten, zoals een zwembad of animatie. Boomhut overnachtingen in Gelderland kun je boeken voor een midweekje of weekendje weg, of voor een lange vakantie in de natuur. Het is genieten hoog boven de grond en te midden van het groen. De kinderen vinden logeren in een boomhut natuurlijk prachtig, en ouders genieten net zo zeer van de luxe binnenin.

Avontuurlijke boomhut vakanties in Gelderland

Avontuurlijke boomhut vakanties in Gelderland zijn mogelijk op verschillende plekken. Zo zijn er bijvoorbeeld glampings met boomhutten op de Veluwe te vinden – de ideale plek
voor een boomhutovernachting dankzij de bossen en de adembenemend mooie natuur. Hier vind je rust en ontspanning. Of geniet op een glamping in de Achterhoek of de Betuwe van zo’n unieke vakantie. Heb je genoeg van de natuur en wil je weer even onder de mensen zijn? Bezoek dan Arnhem of Nijmegen, leuke steden boordevol historie, architectuur, winkels en horeca.

De meeste boomhutten in Gelderland zijn groot en bieden veel comfort, zoals aparte slaapkamers met fijne bedden, een keuken en
een woongedeelte en in veel gevallen ook een badkamer. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht. In Gelderland vind je ook boomhutten met een glijbaan naar beneden, of een boomhut met een hottub op het terras. Zie je jezelf daar al zitten?

Vier vakantie in een boomhut in Gelderland en geniet van een heerlijk verblijf!