Accommodatie aanmelden

Boomhutten Overijssel

Stel je voor; overnachten in een boomhut in Overijssel, midden in de natuur en op enige meters van de grond. Fantastisch toch? Het wordt een heel bijzondere vakantie tussen de bladeren, het vogelgezang en het geknaag van eekhoorntjes.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boomhutten Overijssel

Ben je in voor een boomhutvakantie in Nederland? Dan heb je ruime keuze uit verschillende soorten boomhutten in Overijssel. Ze zijn er niet alleen in veel soorten maar ook maten, van modern en rustiek, klein en groot. Beleef een avontuur van ‘niveau’ in een boomhut in het bos of in de prachtige natuur van Overijssel. Binnenin vind je verrassend veel voorzieningen en gemakken. Zoals aparte slaapkamers, een keuken en leefgedeelte, en vaak zelfs een echte badkamer. Vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht op de omgeving – de ideale plek om ’s ochtends je koffietje te drinken.

Wie wil slapen in een echte boomhut en op zoek is naar boomhut overnachtingen in Overijssel is hier aan het juiste adres. Vind de leukste glampings, ‘glamorous campings’, met boomhutten in het natuurrijke Overijssel voor een vakantie die je nooit meer zult vergeten. Wat denk je van logeren in een boomhut met hottub, een boomvilla met glijbaan of een knusse cottage op stelten aan het water. Ideaal voor natuurliefhebbers zo’n natuurhuisje, dichter bij de natuur kom je niet.

Avontuurlijke boomhut vakanties in Overijssel

Beleef avontuurlijke boomhut vakanties in Overijssel met kids, op de mooiste en natuurrijkste plekken van de provincie. Verblijf op een leuke en luxe camping of vakantiepark met boomhutten en geniet van de faciliteiten die worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad, animatie, sport en spel. Je boomhut is ook een perfecte uitvalsbasis om meer van Overijssel te ontdekken, zoals Twente, natuurgebied de Sallandse Heuvelrug en de historische Hanzesteden Deventer, Zwolle en Kampen.

Vier vakantie in een boomhut in Overijssel en geniet van een heerlijk verblijf!