Accommodatie aanmelden

Boomhutpark Voglsam - Boomhutten Beieren

Schönau, Duitsland

 • Vaatwasser
 • Nederlandstalige eigenaar
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Wifi (gratis)
 • Aparte slaapkamer voor de kinderen
 • Barbecue
 • Eco-friendly
 • Ontbijtservice
 • Uitzicht
 • Veel privacy
Vanaf prijs per nacht ? 160,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Vakantie in de bomen. Klinkt goed toch? Laat je kinderdroom uitkomen en slaap hoog in de boomtoppen. Je kunt bij deze glamping in Duitsland kiezen uit verschillende boomhutten en zelfs een heerlijk ontbijt voor het hele gezin meenemen.

De boomhutten

Voor elk gezin of groep is er een passende accommodatie. Hier kun je kiezen uit 12 accommodaties, naar iedere smaak. De boomhutten staan ​​op palen op een hoogte van ca. 4 m en zijn gemakkelijk te bereiken via een trap of een hellingbaan. In het bijbehorende attractiepark is er overdag "genoeg actie" om alle betrokkenen te vermaken en 's avonds de prettige rust om te ontspannen in de buitenlucht.
Het ontbijt, dat in een mand naar de boomhut wordt gebracht, kan zowel in de gezellige woonkamer als op het ruime balkon van de betreffende boomhut worden gegeten. Een toilet, stromend water, douchegelegenheid bij de minigolfkiosk, fris beddengoed, een kleine koelkast, bestek en servies zijn aanwezig in de accommodatie. Daarnaast staat een overdekt “grillpaviljoen” ter beschikking van de bewoners van het boomhutpark. Kijk zelf welke accommodatie het beste bij je past. Onze tip: De Waldburg (boven). Dit huis is helemaal opnieuw gebouwd en is sinds juni te boeken. Hier vind je een zeer gezellige inrichting en ruimte voor maximaal 8 personen.

De faciliteiten van Boomhutpark Voglsam

In het bijbehorende attractiepark is er overdag "genoeg actie" om alle betrokkenen te vermaken en 's avonds de aangename rust om te ontspannen in de buitenlucht. Het park biedt onder andere een kartbaan met een lengte van 600m, een snelle bobsleebaan, ballonvaarten, tal van dierenverblijven, verschillende kinderspeelplaatsen, blotevoetenwandelpaden, verschillende kiosken en biertuinen en nog veel, veel meer ... Altijd al eens een ballonvaart willen maken? Geen probleem! Ontdek Neder-Beieren van bovenaf. De duur van een ballonvaart is ca. 1½ uur. Elke deelnemer ontvangt dan een doop met een certificaat.

De omgeving van Schönau, Beieren

Mocht je het attractiepark toch willen verlaten, dan biedt de omgeving nog tal van andere excursiemogelijkheden. Passau, de stad van de drie rivieren, ligt op een uur rijden. Bezienswaardigheden als de Stephansdom, de Dreiflüsseeck en het Veste Oberhaus zijn in Passau te ontdekken.

De aangegeven prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio