Accommodatie aanmelden

Familiepark Sottrum - Boomhutten Nedersaksen

Sottrum, Duitsland

  • Nederlandstalige eigenaar
  • Design inrichting
  • Kleinschalig park
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 100,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Familiepark Sottrum biedt niet alleen een buitengewoon verblijf met zijn verschillende boomhutten, maar ook met de vele activiteiten. Ga terug in de tijd en geniet van een onvergetelijke glamping vakantie in Duitsland met het hele gezin.

De boomhutten van familiepark Sottrum

De schilderachtige huisjes staan ​​op palen in het kleine bos boven het restaurant en bieden slaapruimte voor twee volwassenen en twee kinderen. Elke boomhut is gewijd aan een bijzonder onderwerp. Alle drie de huizen hebben een tweepersoonsbed (1,6 x 2 m) en een kleiner tweepersoonsbed voor kinderen (1,2 x 1,8 m met schuine plafonds aan hoofd- en voeteneinde). De accommodaties hebben een stroomaansluiting zodat je 's nachts niet in het donker zit. De ingebouwde heater zorgt ervoor dat je hem van de eerste tot de laatste dag van het seizoen lekker warm hebt. Er zijn ook stopcontacten voor mobiele telefoons of een waterkoker. Bij elke boomhut hoort ook een overdekte zithoek in de buitenlucht.

Sterrenhuis

Dit huis is perfect voor alle sterrenkijkers. Met een uitklapbare bank biedt het terras ruimte voor twee personen om naar de sterren te staren. Het huis zelf schittert in alle hoeken en met het fantasierijke interieur vind je een hemelse slaap.

Junglehuis

Alle avonturiers slapen hier goed. De ingang wordt bewaakt door een cobra. Een kleine olifant zorgt voor licht en na een enerverende dag in het park kruip je lekker weg in kleurrijk jungle beddengoed om de meest afgelegen uithoeken van de wereld in je droom te verkennen.

Heksenhuis

Maak je geen zorgen, er zijn geen boze heksen in het familiepark van Sottrum! In deze accommodatie slaap je magisch - bewaakt door goede magie! Dit huis is voor iedereen die geen steile trap wil beklimmen om in hun boomhut te komen, omdat het niet op palen staat zo hoog als de andere twee huizen, maar alleen net boven de grond is gebouwd.

Wipfelhuis

Het Wipfelhuis is de grootste boomhut in het familiepark en biedt voldoende slaapruimte voor 7 personen. Er is ook een douche met een gieter, een ruim terras en veel opbergruimte voor de koffers en koelboxen. Het liggedeelte op de bovenverdieping is 1,8 m breed en 2 m lang. Op de benedenverdieping zijn er twee bedden van 0,6x2 m en de andere twee bedden van 0,6x1,8 m.

Villa kunterbunt

De Villa Kunterbunt is liefdevol ingericht en heeft een eigen toilet. Het is uitgerust met een kleine kitchenette met twee kookplaten, potten, borden, een koelkast, een koffiepadmachine, een waterkoker en een broodrooster. De ingebouwde verwarming zorgt ervoor dat het huis van de eerste tot de laatste dag van het seizoen warm is. De twee open “slaapkamers” bevinden zich in de erkers, zijn bereikbaar via ladders en zijn elk voorzien van 3 bedden. In de woonkamer staat een grote tafel om comfortabel bij elkaar te zitten. Naast het huis staat een houtskoolgrill voor gezellige barbecues.

Drakenhuis

Het nieuwe vatenhuis met een groot terras is gedecoreerd door de wereldkampioen kettingzagen. De ligplekken liggen op elkaar. Bovenaan is er een groot gebied voor 3 personen. Daarnaast kunnen beneden 2 personen slapen, die weinig ruimte boven willen. Het bovenste ligvlak is 2,2 meter breed en 2 meter lang en het onderste ligvlak meet 1,2x2 m. Laat u betoveren!

De faciliteiten van familiepark Sottrum

Op Familiepark Sottrum leven voornamelijk huisdieren: paarden, ezels, pony's, schapen, geiten, varkens, konijnen, kippen, eenden, ganzen, duiven, muizen, schildpadden en cavia's. In de kinderboerderijen kunnen de kinderen veel dieren van dichtbij beleven: voeren, aaien, ruiken, luisteren en kijken. Er zijn ook enkele exotische dieren zoals pythons, lama's, guanaco's en een kameel. Je kunt de geschiedenis ook van dichtbij meemaken in het familiepark. Maak een vuur zoals de mensen uit het stenen tijdperk of bak brood in het oude bakhuis. Oude boerenwerktuigen laten zien hoe het zaaien en oogsten vroeger plaatsvond en de hamer in de oude smidse wordt gezwaaid. Ook heb je de mogelijkheid om op een speelse manier de wereld te ontdekken in het familiepark Sottrum. Spelen en ontdekken maakt hongerig. In het familiepark is een zelfbedieningsrestaurant met een groot buitenterras. Daarnaast zijn er idyllische barbecueplaatsen verspreid over het park.

De omgeving van Sottrum, Nedersaksen

De gemeente Sottrum ligt in de directe omgeving van de Hanzesteden Bremen en Hamburg. Wandel door de regio en geniet van de afwisseling van bos-, heide- en heidegebieden en de laaglanden van de Wümme. Daarnaast zijn er tal van fietspaden in de omgeving, zoals het Wümme-fietspad of het Lüneburger Heide-fietspad. Verder mag je het woongebied Sottrum, de watermolen in Stuckenborstel en de watermolen Ahausen niet missen.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio