Accommodatie aanmelden

Baumhausherberge Robins Nest - Boomhutten Hessen

Witzenhausen, Duitsland

 • Barbecueën toegestaan
 • Huisdieren welkom
 • Privé sanitair
 • Aparte slaapkamer voor de kinderen
 • Barbecue
 • Design inrichting
 • Kleinschalig park
 • Luxe Boxspring
 • Ontbijtservice
 • Uitzicht
 • Veel privacy
Vanaf prijs per nacht ? 274,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Overnacht in een unieke boomhut nabij een indrukwekkend middeleeuws kasteel. Bij Baumhausherberge Robins Nest, een prachtige glamping in Hessen, Duitsland, beleef je een onvergetelijk avontuur op grote hoogte.

De boomhutten van Baumhausherberge Robins Nest

Elke boomhut is uniek met een handgemaakt interieur en exterieur. De details laten een uitzonderlijk vakmanschap zien. Iedere boomhut biedt plek aan 4 personen. Binnenin vind je een comfortabel tweepersoonsbed, een stapelbed voor de kinderen en een eettafel met stoelen. Er is een toilet aanwezig, en je kunt gratis douchen in het naastgelegen Schloss Berlepsch. Vanaf het terras heb je een geweldig uitzicht op de natuur.

Het bijzondere houten huis op palen biedt plek aan 8 personen. Deze accommodatie beschikt wel over een eigen douche én een toilet, en heeft net zo’n prachtig interieur als de boomhutten (€ 308,-). Je kunt er ook voor kiezen om in een knusse boomtent te slapen voor 3 personen. Deze tent/hangmat is tussen de bomen gespannen, je slaapt dus echt in de vrije lucht (€ 55,-).

De faciliteiten van Baumhausherberge Robins Nest

De Waldbar (bosbar) is het gezellige middelpunt van deze glamping in Duitsland. Hier kun je een overheerlijk ontbijt eten, of je ontbijtmandje ophalen. In het weekend worden ook allerlei lekkernijen klaargemaakt, zoals wafels en cakes. ’s Avonds wordt het erg gezellig rondom het knisperende kampvuur onder het genot van een drankje. In het middeleeuwse Schloss Berlepsch kun je van woensdag tot en met zaterdag dineren, en voor grote groepen kunnen barbecues worden verzorgd.

De omgeving van Witzenhausen, Hessen

Robins Nest ligt in Witzenhausen, een stadje in de natuurrijke deelstaat Hessen in midden-Duitsland. Het omliggende natuurgebied leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Niet alleen natuurliefhebbers halen hier hun hart op, ook cultuurliefhebbers hebben het hier prima naar hun zin. In de ontelbare dorpen en steden is veel cultuur en historie te vinden. In Kassel, op zo’n 30min rijden, vind je bijvoorbeeld bijzonder musea en monumenten, zoals het indrukwekkend Herculesmonument en het prachtige Löwenburg. De Orangerie in het Staatspark mag je absoluut niet missen.

Extra voorzieningen

Deze glamping in Hessen is huisdiervriendelijk; de hond mag hier ook overnachten. Je kunt een vegetarisch ontbijt bijboeken.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs voor 4 personen op een doordeweekse nacht in het laagseizoen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio