Accommodatie aanmelden

Camping Nedersaksen

Nedersaksen is een van de grootste en meest gevarieerde deelstaten van Duitsland. Verken deze veelzijdige streek zelf vanaf een luxe camping in Nedersaksen. Als je uitkijkt naar een ontspannen vakantie, vind je hier uitgestrekte zandstranden om heerlijk van de zon en de zee te genieten. Maar ook voor een sportieve vakantie zit je in Nedersaksen goed met avontuurlijke fietsroutes door bergen, bossen, heidevelden en langs meren. Bovendien heeft Nedersaksen ook Waddeneilanden met ongerepte natuur. Voor kunst en cultuur bezoek je levendige steden zoals Bremen, Hannover en Göttingen of juist gezellige kleine dorpen.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Campings met glamping in Nedersaksen

Combineer de rust en avontuur van kamperen met het comfort van een hotel en kies voor glamping. Kies voor luxe kamperen op een camping in Nedersaksen om optimaal van het buitenleven te genieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een duurzame houten lodge of een romantische houten slaappod op een camping met privé sauna’s, buitendouches en een biologische bistro. Of ga voor een ruime boomhut. Midden in de natuur, maar superluxe, compleet met terras met prachtig uitzicht. Voor een luxe en compleet verzorgde glamping vakantie in de natuur ga je naar Nedersaksen!

Camping vakanties in Nedersaksen, Duitsland

In Nedersaksen kun je rust, avontuur en cultuur combineren tot de perfecte vakantie. Een camping in Nedersaksen met glamping is de ideale vakantiebestemming voor het hele gezin, met vrienden of juist lekker met zijn tweeën. Verken het gevarieerde landschap van de streek, ga heerlijk loungen aan het strand of ga cultuursnuiven in de grote steden Bremen, Hannover of Göttingen: in Nedersaksen kan het allemaal.