Accommodatie aanmelden

Vakantie met kinderen Luxemburg

Een vakantie met kinderen in Luxemburg is hartstikke leuk als je een vakantie vol avonturen wil vieren. Je vindt er kastelen, dichte bossen, avonturenparken en leuke steden. Ontdek Luxemburg met de kids tijdens een kindervakantie.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Vakantie met kinderen Luxemburg

Vier vakantie met kinderen in Luxemburg en geniet samen van alles dat dit kleine landje te bieden heeft. Op slechts een paar uurtjes rijden van Nederland ligt het Groothertogdom Luxemburg, grenzend aan België, Frankrijk en Duitsland. Je vindt hier vele leuke kleinschalige, middelgrote en grote campings waar je met de kinderen fijn vakantie kunt vieren. De kindvriendelijke campings hebben vaak een zwembad en peuterbad, of natuurwater waar je in kunt zwemmen. Vaak is er zelfs animatie, een speeltuin en een sportveldje aanwezig. In de omgeving kun je van alles ondernemen met de familie; de natuur ontdekken, kastelen bewonderen, in klimparken spelen en avonturenparken bezoeken. Voor gezinnen met kinderen is er genoeg te doen.

Kindervakanties op een glamping in Luxemburg

Kindervakanties op een glamping in Luxemburg zijn een gegarandeerd succes. Glamperen is een avontuur voor jong en oud. Op een glamping slaap je in een bijzondere accommodatie, zoals een grote safaritent mét sanitair of een luxe stacaravan. Deze staan in de natuur voor dat rustieke kampeergevoel, maar de accommodatie zelf is van alle moderne luxe voorzien. Kinderen vinden het heel gaaf om in zo’n grote tent te slapen en ouders genieten vooral van de ruimte en het comfort. Glamping met de kinderen in Luxemburg is om die reden een leuk alternatief voor een camping of hotel.

Glamping kindervakanties in Luxemburg

Glamping kindervakanties in Luxemburg staan veelal in het teken van ontspanning, natuur, cultuur en een gezellig samenzijn. Je kunt vakantie vieren met het gezin in de mooie, dichtbeboste Ardennen, bij een natuurwater en in een omgeving waar tal van avonturen en sportieve uitdagingen liggen. Of dompel je onder in de lange geschiedenis van het Groothertogdom en bezoek een aantal van de mooiste kastelen, zoals het kasteel van Clervaux en Vianden. De kinderen vinden de verhalen over ridders en koningen heel spannend. In Luxemburg-Stad vind je naast een oud centrum ook vele leuke winkeltjes en speciaalzaken, fijne restaurants en gezellige terrasjes.

Vier vakantie met kinderen in Luxemburg op een glamping en geniet van een heerlijk verblijf!