Accommodatie aanmelden

Vakantie met kinderen Slovenië

Het is misschien niet de meest voor de hand liggende bestemming voor een vakantie met kinderen, maar Slovenië is een ontzettend leuk vakantieland voor gezinnen. Het is vrij goedkoop, nog redelijk onontdekt en de natuur is werkelijk adembenemend. Voor een sportieve of ontspannen natuurvakantie dus een uitstekende keus!

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Vakantie met kinderen Slovenië

Een vakantie met kinderen naar Slovenië wordt een gegarandeerd succes. Of je nu gaat om te ontspannen aan de kust of voor een actieve vakantie in de natuur, jong en oud geniet van dit prachtige land. Slovenië is ook ingesteld op families met kinderen, er zijn genoeg kindvriendelijke camping, glampings en vakantieparken te vinden. Deze liggen vaak in of dicht bij de natuur, bij leuke steden of het strand. Een kindervakantie op een camping of park wordt extra leuk dankzij de faciliteiten die men er heeft, zoals vaak een zwembad of natuurwater, een speeltuin en spellen. Vaak ook animatie en recreatie. Een vakantie met kinderen in Slovenië op een kindvriendelijke locatie wordt een vakantie om echt van te genieten.

Kindervakanties op een glamping in Slovenië

Kindervakanties op een glamping in Slovenië maken het verblijf extra bijzonder, voor zowel ouders als kinderen. Op een glamping slaap je namelijk in een luxe, unieke en comfortabele kant-en-klare accommodatie. Dit kan een grote safaritent of lodgetent zijn, gemaakt van canvasdoeken en houten palen, of een echte boomhut in het bos. Misschien is een lodge aan het water of een glamptent in de natuur wel iets voor jullie. Binnen in de accommodatie vind je vrijwel alle moderne gemakken, zoals echte bedden, een uitgeruste keuken en een badkamer. De ouders genieten vaak juist van het comfort en de kinderen vinden het prachtig om in zo’n grote tent of avontuurlijke boomhut te slapen. Die ervaring zullen ze niet snel vergeten.

Glamping kindervakanties in Slovenië

Wat glamping kindervakanties in Slovenië ook leuk maken, zijn de kindvriendelijke faciliteiten en voorzieningen. De meeste glampings zijn immers familievriendelijk. Je vindt er een zwembad of meerdere, misschien wel een zwemparadijs. Er is vaak een speeltuin of overdekt speelparadijs aanwezig waar de kids snel vrienden maken met leeftijdsgenootjes. Het animatieteam verzorgt een leuk dagprogramma en ’s avonds wordt er voor vermaak gezorgd in de vorm van muziek en shows. Kindvriendelijke campings weten immers; als de kinderen zich vermaken, genieten de ouders ook.

Vier vakantie met kinderen in Slovenië op een glamping en geniet van een heerlijk verblijf!