Accommodatie aanmelden

Vakantie met kinderen Engeland

Engeland staat misschien meer te boek als bestemming voor citytrips, maar je kunt er natuurlijk ook je vakantie doorbrengen. Sterker nog, een vakantie met kinderen in Engeland is een echte aanrader. Ontdek samen het land van Harry Potter, Koning Arthur en Robin Hood.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Vakantie met kinderen Engeland

Een vakantie met kinderen in Engeland is een heel leuk idee. Engeland is een groot en gevarieerd land waar je tal van verschillende vakanties kunt beleven. In het zuiden van Engeland kun je met de kids een heerlijke strandvakantie vieren en schitterende steden en kastelen bezoeken. In Nottingham, Midden-Engeland, herleef je de verhalen van Robin Hood en vind je tal van pretparken, en Noord-Engeland is voor de natuur- en geschiedliefhebbers dankzij het uitgestrekte groen en de oude steden. Overal vind je kindvriendelijke campings, glampings en parken waar het als gezin goed toeven is.

Kindervakanties op een glamping in Engeland

Kindervakanties op een glamping in Engeland zijn de kers op de taart als je er gaat kamperen. Op een glamping verblijf je namelijk in een kant-en-klare accommodatie die van alle gemakken is voorzien; echte bedden, een praktische en volledige keuken, een sfeervol interieur en vaak ook een privé badkamer. Luxe kamperen heet dat, en dat gebeurt op een glamping in Engeland in bijvoorbeeld een grote, rustieke safaritent of lodgetent. Zo kun je kamperen in een luxe tent bij de boer op de boerderij, op het platteland en in het groen. De grote tent, gemaakt van canvas en houten palen, biedt de sfeer van kamperen, evenals de landelijke inrichting binnenin. Maar toch heb je alle moderne gemakken bij de hand.

Glamping kindervakanties in Engeland

Glamping kindervakanties in Engeland zijn leuk voor jong en oud. De kindvriendelijke campings bieden niet alleen unieke accommodaties, vaak zijn er ook extra faciliteiten voor de kids zodat zij zich opperbest vermaken. Kamperen bij de boer betekent bijvoorbeeld dat de kleintjes mogen helpen op de boerderij. Op familievriendelijke campings zijn vaak ook animatie of activiteiten aanwezig, evenals een zwembad of natuurwater waar je kunt zwemmen. Een glamping kindervakantie in Engeland wordt op die manier een vakantie die je niet snel zult vergeten.

Vier vakantie met kinderen in Engeland op een glamping en geniet van een heerlijk verblijf!