Accommodatie aanmelden

Vakantie met kinderen Zwitserland

Zwitserland, het land van hoge bergen, diepe dalen en prachtige meren is perfect voor een vakantie met kinderen. Geniet samen van een stralende zomervakantie of sneeuwzekere wintervakantie in la Suisse.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Vakantie met kinderen Zwitserland

Een vakantie met kinderen in Zwitserland is erg leuk als je wilt ontspannen in de natuur. Je kunt heerlijk kamperen tussen de groene valleien van hoge bergen, aan glinsterende meren en dicht bij oude stadjes. In Zwitserland ervaar je een uniek gevoel van vrijheid door al die prachtige vergezichten. En kindvriendelijk is het land ook, je vindt hier tal van familievriendelijke campings, glampings en parken. Met animatie, speeltuinen, een zwembad of zwemmeer, en natuurlijk vele leeftijdsgenootjes vermaken de kids zich uitstekend.

Kindervakanties op een glamping in Zwitserland

Kindervakanties op een glamping in Zwitserland maken het gezinsuitje extra bijzonder. Natuurlijk kun je kamperen in een tent of camper, maar wat zou je vinden van een grote safaritent mét sanitair, een chalet aan het Lago Maggiore, een besneeuwde Pod bij een pretpark of een zigeunerwagen in de Alpen? Je ziet, ‘glamping’ is bijzonder overnachten in vaak een unieke accommodatie zonder dat je het rustieke kampeergevoel hoeft op te geven. Dat is een beleving voor de kinderen en eveneens een ervaring voor de ouders. De extra luxe en comfort, in de vorm van echte bedden, een keuken en badkamer, zal menig ouder met jonge kinderen verrukken.

Glamping kindervakanties in Zwitserland

Glamping kindervakanties in Zwitserland zijn leuk voor jong en oud, voor de rustzoeker en actieveling. Niet alleen op de glamping is veel te beleven, ook in de omgeving is veel te zien voor de kleintjes. Zo zijn er adembenemende wandeltochten voor gezinnen, fonkelende meren zoals het meer van Lugano en Genève, sprookjesachtige kastelen, waterparken en attracties. Je kunt wandelen, fietsen, mountainbiken en skiën, en in de heldere meren kun je onder andere zwemmen, waterskiën, varen en zeilen.

Vier vakantie met kinderen in Zwitserland op een glamping en geniet van een heerlijk verblijf!