Accommodatie aanmelden

Vakantie met kinderen Frankrijk

Op zoek naar een leuke bestemming voor de vakantie met kinderen? Frankrijk is al jaren een van de meest populaire bestemmingen voor gezinnen. Je kunt er immers tal van verschillende vakanties beleven; sportieve, culturele, relax- en zonvakanties.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Vakantie met kinderen Frankrijk

Een vakantie met kinderen in Frankrijk is een leuk idee als je even weg wilt van huis. Het land is groot en biedt tal van mogelijkheden, en is uitstekend te bereiken dankzij goede autowegen. En in Frankrijk vind je vele kindvriendelijke campings, glampings en vakantieparken waar zowel ouders als tieners en de kleintjes een fantastische tijd beleven. Veel van deze locaties beschikken namelijk over een zwembad, speeltuinen, animatie, sport en spel. Vergeet ook niet de vele leeftijdsgenootjes waar de kids snel vrienden mee maken. En als de kinderen genieten, genieten de ouders natuurlijk ook.

Kindervakanties op een glamping in Frankrijk

Extra leuk is om kindervakanties op een glamping in Frankrijk door te brengen. Slaap samen in een unieke accommodatie, zoals een stoere safaritent of lodgetent, een boomhut in het bos, een grote airlodge of een ander bijzonder onderkomen. De kant-en-klare accommodatie biedt onderdak aan een familie met kinderen en biedt tal van luxe voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Glamping in Frankrijk is niet alleen leuk voor de kinderen die het supergaaf vinden om in een grote en stoere accommodatie te slapen. Ook ouders genieten met volle teugen van de luxe kampeerervaring. Een badkamer, echte bedden en keuken zorgen voor eenzelfde comfortgehalte als in een vakantiehuisje.

Glamping kindervakanties in Frankrijk

Tijdens glamping kindervakanties in Frankrijk verblijf je niet alleen in een bijzondere accommodatie, ook de voorzieningen op de glamping-camping zijn afgestemd op de kinderen. Zo hebben de meeste luxe kindercampings in Frankrijk wel een zwembad, een speeltuin, animatie en sportvoorzieningen. Ook in de omgeving kun je leuke dingen ondernemen met de kleintjes. En overal in Frankrijk zijn wel familieglampings te vinden. In de mooie Ardèche, aan de Côte d’Azur, in de Provence en de uitgestrekte Vogezen. Het wordt nog moeilijk kiezen met zoveel leuke glampings in Frankrijk voor een vakantie met kinderen.

Vier vakantie met kinderen in Frankrijk op een glamping en geniet van een heerlijk verblijf!