Accommodatie aanmelden

Ingerichte tent Duitsland

Duitsland; het land van de uitgestrekte groene streken, prachtige historische steden, mooie wintersportgebieden en natuurlijk de befaamde kerstmarkten. Wie een vakantie in een ingerichte tent in Duitsland boekt, kan daarnaast niet ontkomen aan de halve liters bier en de heerlijke ‘bratwursten’. Door de rijke historie van het land zijn er tevens genoeg bezienswaardigheden die je gezien moet hebben wanneer je een bezoekje brengt aan Duitsland.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een luxe glamping tent in Duitsland

Een luxe glamping in Duitsland is zeker de moeite waard. Door de vele prachtige glampings zijn er genoeg mogelijkheden voor elk type reiziger. Deze kant en klare tenten zijn natuurlijk voorzien van alle gemakken en comfort. Of je nou op zoek bent naar een relaxvakantie, een vakantie met veel kunst en cultuur of juist een hele actieve vakantie, in Duitsland kan het allemaal. Doordat de glampings door het hele land beschikbaar zijn, is er voor elke vakantieganger wel een geschikte huurtent te vinden.

Huur een luxe kant en klare tent in Duitsland

De verschillende safari- en lodgetenten in Duitsland laten je helemaal tot rust komen. Geniet van de prachtige natuur in het Zwarte Woud of huur een luxe tent ten noorden van Berlijn. Aangezien Berlijn op korte afstand ligt, kan een bezoekje aan deze prachtige historische dan ook niet ontbreken. Ga je in de winter of richting het einde van het jaar, dan zijn er in vrijwel alle Duitse steden hele knusse kerstmarkten te vinden die ook zeker een bezoek waard zijn.

Voor sportievelingen zijn er tevens genoeg mogelijkheden. Doordat Duitsland duizenden kilometers aan fiets- en wandelpaden heeft, zijn er volop mogelijkheden. In Sauerland, de Alpen en het Zwarte Woud kun je in de winter heerlijk skiën; in het Zwarte Woud kun je zelfs abseilen of wildwater raften of Garmisch. Aan sportieve activiteiten dus geen gebrek! Boek vandaag nog je vakantie het veelzijdige Duitsland, verblijf in een luxe en compleet ingerichte tent, en kom helemaal tot rust.