Accommodatie aanmelden

Ingerichte tent Kroatië

Kroatië is een van de landen in het oosten van Europa die nog redelijk onaangetast is door de hordes toeristen die er jaarlijks komen. Met een ingerichte tent in Kroatië kan het dan ook niet misgaan. Geniet van de heerlijke temperaturen, ga op een van de vele stranden aan de Adriatische kust liggen of breng een bezoekje aan de prachtige Plitvice meren. Dit natuurfenomeen moét je gewoonweg een keer gezien hebben. Op zoek naar cultuur en historie, ga dan naar Dubrovnik; de stad in Kroatië die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een luxe glamping tent in Kroatië

Kies je voor Kroatië, dan kies je voor lekker eten, heerlijke temperaturen en prachtige ouderwetse steden. De variatie aan glampings zorgt ervoor dat je hier helemaal tot rust kunt komen. Verschillende safari- en lodgetenten zorgen ervoor dat je vakantie niet meer stuk kan. Deze luxe glampingtenten zijn van alle gemakken voorzien, zodat jij alleen maar hoeft te genieten. De vele prachtige glampings aan de kust maken het strand tevens erg bereikbaar.

Huur een luxe kant en klare tent in Kroatië

De verschillende 4- en 5-sterrenglampings laten je helemaal tot rust komen. De verscheidenheid aan luxe huurtenten, geven elk type reiziger genoeg opties. Zo zijn er zowel aan de kust als wat verder het binnenland in uitstekende safari- en lodgetenten beschikbaar. Dit maakt Kroatië een ideaal land om lekker te relaxen!

Door de goede infrastructuur van Kroatië is het land eveneens uitstekend bereikbaar. Ook als je ervoor kiest om lekker actief te gaan fietsen of veel wilt wandelen kun je in Kroatië erg goed terecht. Het land is zich steeds meer gaan focussen op het toerisme, waardoor deze aspecten erg goed verzorgd zijn. Geniet onderweg van een heerlijke lunch in de zon en de dag kan niet meer stuk.