Accommodatie aanmelden

Ingerichte tent Portugal

Op zoek naar een prachtige vakantie in een volledige ingerichte tent? Kijk dan eens naar een vakantie in Portugal. Dit land aan de Atlantische Oceaan heeft veel mooie plekken, knusse en gezellige steden en bovendien een heerlijk klimaat. Door het gunstige klimaat is het hier door het hele jaar heen lekker vertoeven. Ook in de steden is genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld eens naar de prachtige havenstad Porto, maakt een ritje in treinlijn 28 door Lissabon of ga in het afgelegen Alqueva genieten van de prachtige sterrenhemel!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een luxe glamping tent in Portugal

Portugal kent zowel glampings aan de kust als in het binnenland. Door de prachtige natuur is het op beide locaties heerlijk vertoeven. De kant en klare huurtenten zorgen er tevens voor dat jij je als vakantieganger nergens druk over hoeft te maken. De luxe glampingtenten zijn namelijk volledig uitgerust en voorzien van alle gemakken voorzien. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het al moois dat Portugal te bieden heeft.

Huur een luxe kant en klare tent in Portugal

In Portugal kun je prachtig overnachten en genieten van een glamping in een safaritent. Ook in de lodgetenten in de natuur is het heerlijk vertoeven. In de Portugese natuur kun je prachtig wandelen en heerlijk rondfietsen. De temperatuur door het jaar heen zorgt ervoor dat je dit ook het hele jaar kunt doen. Daarbij zijn de eindeloze kilometers aan kustlijnen zeker het bezoeken waard. Ga lekker op het strand relaxen of loop langs de hoge kliffen!

Een echte unieke ervaring is het kijken naar de sterren in Alqueva. Dit afgelegen gebied is door UNESCO benoemd tot dé toeristische plek om ’s nachts naar de sterren te kijken. Door het heldere weer en het feit dat dit gebied zo afgelegen is, kun je heerlijk wegdromen onder een prachtige sterrenhemel.