Accommodatie aanmelden

Ingerichte tent Frankrijk

Lekkere genieten in een volledig ingerichte tent in Frankrijk is voor elke vakantieganger een aanrader. Het prachtige Franse landschap met de Ardennen in het noorden en de Pyreneeën in het zuiden, maken Frankrijk ideaal om heerlijk te wandelen of lekker te fietsen. Geniet tevens van echte champagne uit de Franse champagnestreek of proef de andere heerlijke wijnen. Een proeverij op een wijngaard is daarbij zeker aan te raden. Het heerlijke klimaat maakt Frankrijk bij uitstek een geschikt vakantieland.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een luxe glamping tent in Frankrijk

Een prachtige kant en klare tent in Frankrijk is door heel het land te vinden. Zowel in het binnenland als aan de kust zijn er genoeg safaritenten, in alle soorten en maten, beschikbaar. Voor families, vriendengroepen of stelletjes zijn er dan ook meer dan genoeg mogelijkheden. Tezamen met de prachtige Franse cultuur, natuur en cuisine, is Frankrijk heerlijk vertoeven. In de zomer kan de temperatuur hier oplopen tot een heerlijke dertig graden, terwijl er in de winter prachtige witte bergtoppen kunnen ontstaan.

Huur een luxe kant en klare tent in Frankrijk

Een glamping in Frankrijk biedt je uitgebreide mogelijkheden. De verschillende safaritenten, lodgetenten en tipi’s langs de kust en in het binnenland zorgen voor een grote variatie. Natuurlijk zijn al deze accommodaties voorzien van de gewenste luxe en comfort, zodat jij onbezorgd kunt genieten van je welverdiende vakantie!

Daarbij is Frankrijk een prachtig land om te wandelen of fietsen in de bergen. De vele historische stadjes, het heerlijke eten en het grote assortiment aan wijn maakt Frankrijk voor elke levensgenieter geschikt. Liever lekker relaxen in de heerlijke zomerzon? Dan biedt de kilometerslange kustlijn, met zijn prachtige heldere water en mooie zandstranden, een ware uitkomst.