Accommodatie aanmelden

Ingerichte tent Spanje

Een volledig ingerichte tent in Spanje zorgt gegarandeerd voor een fantastische vakantie. Dit stelt je in staat om onbezorgd te genieten van de prachtige Spaanse natuur, de lange kustlijnen en de lekkere zomeravonden. Met mooie historische steden als Barcelona, Madrid, Valencia en Malaga is er tevens meer dan genoeg te bewonderen. In Spanje kun je daarnaast ook nog heerlijk eten, genieten van een lekker Spaans wijntje of de vele kleine tapas gerechtjes!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een luxe glamping tent in Spanje

In Spanje is een breed scala aan glampings beschikbaar. Vooral langs de Spaanse kustgebieden, Costa Brava, Costa Blanca & Costa Dorada, zijn er volop campings beschikbaar die beschikken over prachtige luxe glampingtenten. Deze zijn ook nog eens voorzien van alle moderne gemakken, zoals een privé badkamer, keuken, comfortabele slaapvoorzieningen en een eetgedeelte. Hierdoor hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je lekker genieten van de Spaanse cultuur. Door de Pyreneeën in het noorden van Spanje is er tevens genoeg ruimte om lekker actief te gaan fietsen of wandelen. Eerder behoefte aan een lekkere relaxvakantie, dan zijn de eindeloze kilometers kustlijn zeer geschikt.

Huur een luxe kant en klare tent in Spanje

Door de diversiteit aan safari- en lodgetenten verspreid door heel Spanje, kan elke type reiziger zijn of haar perfecte plek uitkiezen. Doordat er zowel in de zomer- als wintermaanden sprake is van een aangenaam tot warm klimaat, kun je hier vrijwel het hele jaar door verblijven. De prachtige historische steden bieden je tevens een kijkje in de oude cultuur van de Spanjaarden.

Het heerlijke warme klimaat zorgt er ook voor dat de terrassen tot laat in de avond vol zitten. Dit maakt de steden erg gezellig. Liever wat meer privacy, dan kun je natuurlijk altijd met een wijntje en wat tapas voor de glamping genieten van de prachtige Spaanse zonsondergang. Voor iedereen is er wel een geschikte plek in Spanje te vinden!