Accommodatie aanmelden

Ingerichte tent België

België; het land van heerlijk bourgondisch genieten, het prachtige natuurlijke Ardennen landschap en de mix tussen Franse en Belgische cultuur. In een volledige ingerichte tent in België kom je helemaal tot rust. De Ardennen bieden je zowel avontuur als rust, terwijl je heerlijk kunt uitwaaien aan de Belgische kust. De verschillende knusse en gezellige Belgische steden als Luik, Gent en Brugge zijn een bezoekje meer dan waard. Met de heerlijke biercultuur en het bourgondische eten kom je in België niks tekort.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een luxe glamping tent in België

Kies je voor bourgondisch genieten? Dan moet je in België zijn. Met een luxe glamping aan de kust, in het binnenland of in de bergen, kom je in België helemaal tot rust. Kies je voor een actieve vakantie met wandelingen of fietstochten door de duinen of door de Ardennen, dan kun je in België je hart ophalen. Ook een heerlijke relaxvakantie aan de kust behoort tot de opties. De verschillende beschikbare luxe ingerichte tenten in België zijn dan ook van alle gemakken en comfort voorzien. Door het uitgebreide aanbod aan safari- en lodgetenten is er genoeg keuze voor elk type reiziger. Deze onderkomens zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien die je van een glamping mag verwachten.

Huur een luxe kant en klare tent in België

Unieke locaties in België zijn er genoeg. Huur bijvoorbeeld een kant en klare glampingtent bij de boer thuis, een safaritent in de Ardennen of een luxe lodgetent vlakbij de Belgische kust; aan keuze geen gebrek. Combineer een bezoekje aan België met het genieten van al het lekkers dat het land te bieden heeft. Vooral de Belgische chocola, de Vlaamse frieten, de verschillende speciaal bieren en de Luikse wafels zijn delicatessen die je niet mag missen. Bij een bezoek aan een van de knusse Belgische steden, zijn dit dingen die je in het mooie België gelukkig maar moeilijk kunt ontlopen.