Accommodatie aanmelden

Hoeve Brugge Collection - Safaritenten West-Vlaanderen

Zedelgem, België

  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 75,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Geniet van de rust en het landelijke boerenleven op Boerenbed Hoeve Brugge, een mooie glamping in West-Vlaanderen. Kamperen bij de boer was nog nooit zo leuk, of zó luxe.

De safaritenten van BoerenBed Hoeve Brugge Collection

Op Hoeve Brugge kun je bijzonder luxe kamperen in een prachtige HeerenBoer of Collection Tent voor 4 of 6 personen. Sommige van deze safaritenten in België zijn zelfs mét een en suite badkamer. Het interieur is met oog voor detail ingericht en aangekleed. Je slaapt op comfortabele bedden, en de kinderen dromen weg in de bedstee. Er is een koelkast, een kookkachel, en een ruim woongedeelte met een lekkere bank en een grote eettafel. De tenten met sanitair beschikken over een toilet en een mooie badkamer met een douche en een wastafel. En bij sommige safaritenten vind je zelfs een heerlijke hottub! Geniet buiten op het overdekte houten terras van een wijds uitzicht over het gebied.

De faciliteiten van BoerenBed Hoeve Brugge Collection

Als gast op deze glamping in België word je natuurlijk eerst getrakteerd op een rondleiding over de boerderij. De kinderen vinden het ontzettend leuk om de koeien en schapen van zo dichtbij te zien. Natuurlijk mogen ze ook helpen de dieren te verzorgen, met een beetje geluk zijn er lieve kalfjes. Ook kunnen ze een ritje maken op de pony Molly. Het verfrissende boeren ‘zwembad’ biedt verkoeling in de zomer, en er is volop ruimte op de boerderij om te spelen en te ontdekken.

De omgeving van Poperingen, West-Vlaanderen

De safaritenten in West-Vlaanderen liggen in de natuur. Je geniet dus van veel rust en ontspanning terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken. Wil je een dagje uit? Rijd dan bijvoorbeeld naar het strand, of maak een mooie wandel- of fietstocht door de natuur. Je kunt met de kinderen ook naar Plopsaland De Panne, of de Koekjesfabriek Jules de Strooper in Lo. Kasteel Beauvoorde en de vele brouwerijen zijn ook een bezoek waard. Voor kinderen is er zelfs een echte kinderbrouwerij in Reningelst waar allerlei activiteiten te beleven zijn. Tot slot vind je de leuke stad Brugge vlakbij deze glamping in West-Vlaanderen. Breng je een bezoekje aan deze stad? Sla dan zeker de 50 lokale chocoladewinkels niet over!

Extra voorzieningen

Honden zijn welkom op deze glamping in België. 

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio