Accommodatie aanmelden

Luxe campings België

Belgen weten van het leven te genieten, dat zie je wel aan de luxe camping in België waar kant-en-klare glamping-accommodaties op je staan te wachten. Uitwaaien aan de kust? Cultuursnuiven in Brussel? Op avontuur in de Ardennen? In België kan alles.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Luxe campings België

Luxe campings in België zijn perfect voor een ontspannen midweekje of gezellig weekendje weg, of natuurlijk een lekker lange vakantie. Op een luxe camping kun je namelijk ‘glamperen’, luxueus kamperen. Dat combineert het beste van twee werelden; enerzijds het kneuterige van kamperen en anderzijds de luxe van thuis. En kamperen gebeurt dan veelal in een bijzondere accommodatie, zoals een luxe safaritent, een boomhut of een zigeunerwagen. Je hoeft niet veel anders mee te nemen dan een koffer en je goede humeur, de accommodatie is namelijk kant-en-klaar en van alle gemakken voorzien.

Luxe kamperen in België

Luxe kamperen in België kan op de leukste en mooiste plekken in bijzondere en bijzonder leuke accommodaties. Zo kun je slapen in een echte boomhut in het bos waarbij het lijkt alsof je tussen de bomen zweeft. Je kunt logeren in een grote, rustieke safaritent of lodgetent bij de boer op de boerderij, of verblijf een paar nachten in een authentieke roulotte. Superromantisch met z’n tweetjes. De locaties waar je zulke bijzondere accommodaties vindt, zijn ook niet verkeerd. Je kunt kiezen voor een overnachting op kleine charme-campings, met zwembad, gezellige familiecampings of zeer complete 5 sterrencampings met alles erop en eraan.

Luxe campingvakanties in België

Luxe campingvakanties in België zijn leuke voor alle leeftijden en voor alle types vakantiegangers. Lekker op je gemak een beetje door een mooie stad slenteren? Ga dan naar Brussel, Antwerpen, Luik of studentenstad Leuven. Zin in een strandvakantie? Dan ga je natuurlijk naar de Belgische kust. Wil je je onderdompelen in de ruige natuur? De Ardennen is ‘the place to be’. En vergeet niet de vele leuke stadjes en dorpjes, kunst- en cultuurschatten en natuurgebieden die verspreid door het land liggen. Lekker eten en drinken doe je ook, Belgen zijn immers Bourgondiërs. Geniet van Vlaamse friet, Luikse wafels, Belgische biertjes en natuurlijk de overheerlijke chocolade.

Vier vakantie op een luxe camping in België en geniet van een heerlijk verblijf!