Accommodatie aanmelden
  • 500+ Locaties
  • 15+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 500+ locaties in 15+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder

Glamping aan zee België

Luxe kamperen aan de kust van België – lekker dichtbij maar toch echt even in een andere omgeving en cultuur onderdompelen. Onze zuiderburen hebben het ‘glamperen’, ‘glamorous kamperen’ nu ook ontdekt. Aan de Belgische kust vind je nu talloze mooie en vooral luxe campings waar je kan overnachten in een safaritent of lodgetent. Dat is eens wat anders dan de caravan of tent, en een ervaring die de kinderen niet snel vergeten.

De kust van België is daarmee een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen; je hoeft niet ver te reizen, verblijft op een gezellige ‘glamping’ en de tent biedt genoeg ruimte aan de hele familie. Zo zijn er aparte slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een compacte keuken met koelkast en alle benodigdheden, en natuurlijk een woon- en eetgedeelte. Buiten is er vaak nog een terras om lekker van het weer te genieten.

Luxe kamperen aan de kust van België

Wil je een vakantie boeken op een glamping aan zee? België heeft een prachtig kustgebied waar je een heerlijke zonvakantie zult beleven en toch ook leuke uitstapjes kunt maken. Kies een van de vele glampings met lodgetenten en safaritenten, pak snel je koffer, en rij binnen enkele uren naar jouw glamping aan de Belgische kust. Een accommodatie aan zee, op loopafstand van het strand en de branding, biedt uren plezier aan het hele gezin.

De keuze qua glampings is ook groot; kies je kleinschalig en rustig, of groots opgezet en compleet? Voor iedere vakantieganger is er een passende camping te vinden. Trek je er graag op uit? Knokke is een geliefde stad voor de luxere gasten, in Oostduinkerke beleef je een heerlijk ontspannen dag aan het strand en Blankenbergen staat echt voor gezelligheid. Met de auto kan je ook nog gemakkelijk even Gent en Brugge bezoeken.