Accommodatie aanmelden

Bijzondere vakantie België

België, het land dat zo dichtbij ligt, maar om onverklaarbare reden zo vaak door ons wordt overgeslagen. Het land heeft een heerlijke bourgondische cultuur, waarbij eten en drinken centraal staan. Daarnaast zijn ook de Belgen niet vies van luxueus overnachten. België beschikt tevens over prachtige knusse steden, maar ook genoeg natuur en cultuur om je er wekenlang te vermaken. Een unieke en bijzondere vakantie in België is dan ook niet moeilijk om te vinden.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een luxe kampeervakantie in België

Voor een bijzondere vakantie hoef je helemaal niet ver weg. België is in staat om met haar 4- en 5-sterrencampings een onderkomen te garanderen waarbij je onbezorgd van je vakantie kan genieten. Doordat alles op korte afstand van elkaar ligt, kun je er gemakkelijk enkele dagen tussenuit. Kies bijvoorbeeld voor de Belgische Westkust, eet een echte Luikse wafel in Luik of bezoek een van de vele bierbrouwerijen die het land rijk is.

Door het glooiende landschap is België tevens een prachtig fietsland. Fiets door de duinen in het westen, door de goed begaanbare steden Brugge en Antwerpen of ga met je fiets de Belgische Ardennen in. Dit kan zowel met een normale stadsfiets als met een mountainbike; voor ieder wat wils! Toe aan wat meer rust, kies dan voor de prachtige en gezellige steden. Met het uitgebreide aanbod aan speciaal bieren en bourgondisch eten is België zeker een aanrader.

Originele glamping vakanties in België

Echt origineel kamperen? In België heb je geen gebrek aan unieke onderkomens. Overnacht bijvoorbeeld in een bubbel, hang als een peer aan een boom of ga voor een lodgetent die van alle gemakken is voorzien. Toch liever in een pipowagen slapen? Ook dat is in België geen probleem. Door dit uitgebreide en unieke aanbod is er voor iedereen wel een glamping naar wens te vinden.

Een echte unieke ervaring zijn de tenten die in de bomen van de Belgische Ardennen zijn opgezet. Hierdoor heb je het ouderwetse gevoel van kamperen, met het grote verschil dat je nu echt zweeft tussen de bomen. Wanneer je de tent uit komt sta je dan ook direct in de prachtige Belgische natuur. Beleef een unieke en bijzondere vakantie in België, ga voor glamping!