Accommodatie aanmelden

Maak kennis met het boerenleven tijdens een boerderijvakantie op Texel. Wist je dat er evenveel schapen als mensen op dit Waddeneiland wonen? Kom schaapjes tellen en geniet van de rust op het platteland van Texel.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters
  • Geen resultaten gevonden. Maak de zoekcriteria minder specifiek om resultaten te vinden.

Boerderijvakantie Texel

Texel is een hartstikke leuke bestemming voor een vakantie met het gezin. Het eilandgevoel zorgt voor ontspanning en geeft je het idee even helemaal weg te zijn. Nog leuker, origineler en sowieso leerzamer dan kamperen op een camping is een boerderijvakantie op Texel. Logeren bij de boer is een ervaring die jong en oud niet snel zal vergeten. Terwijl ouders of grootouders genieten van de rust en de natuur kunnen kinderen vrij spelen, ontdekken en de boer een handje helpen. Want er moeten eitjes worden geraapt, de koeien moeten eten, en het paard en de schaapjes willen ook wel wat liefdevolle aandacht.

Bij de boer op Texel kun je een rustieke safaritent huren die van alle gemakken is voorzien. Glamping noemt men dat, ‘glamourous camping’. Zo’n luxe tent biedt veel comfort en privacy dankzij aparte slaapruimtes voor ouders en kinderen. Sommige tenten hebben zelfs een authentieke bedstee, leuk voor de kleintjes. Je beschikt vaak over een complete keuken in de accommodatie, evenals een eettafel en een zithoek. Kies je voor een echt luxe uitvoering van een safaritent, dan is er ook een privé badkamer aanwezig en soms zelfs een hottub buiten. De tent is natuurlijk geheel in stijl ingericht en afgewerkt voor een luxe kampeervakantie in de natuur.

Logeren bij de boer op Texel

Wie gaat logeren bij de boer op Texel, komt voor de rust, de natuur, het water en het rustige plattelandsleven. Hier sussen de tjirpende krekels je in slaap en word je wakker door het gezang van een variatie aan vogeltjes. Neem je kopje koffie ’s ochtends mee naar het terras en geniet van het uitzicht over de landerijen. Samen met de kinderen raap je een supervers eitje in het kippenhok voor het ontbijt, en na het gaan ze snel weer met hun vriendjes nieuwe avonturen beleven op het erf. Jij kunt je een hele dag heerlijk ontspannen bij je luxe tent.

Wist je dat op Texel evenveel schapen als mensen leven? Je kunt ze met eigen ogen zien wanneer je gaat logeren bij de boer op Texel. Ze zijn niet allemaal te tellen, maar je kunt het natuurlijk wel proberen. En wie vakantie viert op dit Waddeneiland, kan ook lekker uitwaaien aan de kust of heerlijk zonnen op het strand. Het water is namelijk nooit ver weg. De natuur is overweldigend mooi, je kunt hier naar hartenlust wandelen, fietsen, wadlopen en paardrijden. De dorpen Den Burg, Den Hoorn en De Koog zijn leuk om eens te bezoeken.

Een boerderijvakantie op Texel wordt er een om nooit meer te vergeten!