Accommodatie aanmelden

Logeren bij de boer Zuid-Holland

Wil jij kennismaken met het idyllische plattelandsleven? Dan is logeren bij de boer in Zuid-Holland de perfecte plek! Hier kom je alles te weten over het boerenleven, ontbijt je met vers brood en verblijf je in een luxe tenthuisje. Je waant je in de prachtige waterrijke omgeving van Zuid-Holland en komt even volledig tot rust. Ontdek het snel bij Glamping op een boerderij in Zuid-Holland!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping op een boerderij Zuid-Holland

Historische steden, een heerlijke kust en geweldige natuur... Zuid-Holland heeft het allemaal. Dat klinkt als een perfecte plek voor een heerlijke glamping vakantie. En waar kan dit nu beter dan bij Boerenbed in een luxe tenthuisje tussen de weilanden en dieren? Bij Annelies en Lars ontdek je De Veenderpolder in het Zuid-Hollands Rijpwetering. Op deze moderne boerderij wonen wel 110 melkkoeien in de vrijloopstal. De koeien liggen op houtsnippers en de melk die ze geven voldoet aan eisen voor de diergezondheid, biodiversiteit en klimaat. De koeien moeten gemolken worden en jij mag de boer hierbij helpen. Ook kun je Friese melkschapen en melkgeiten bewonderen, verse eieren rapen bij de kippen en de lieve konijnen aaien. Terwijl de kinderen in de speelschuur spelen, knutselen in de knutselhoek, springen op de trampoline, schommelen of een zandkasteel bouwen kun jij lekker borrelen bij je tenthuisje. De heerlijkste streekproducten haal je bij het boerderijwinkeltje en terwijl je geniet van je borrel kijk je uit op de polder met uitzicht over de waterrijke omgeving. Voor nog meer avontuur kunnen de kinderen en misschien de ouders ook wel gaan slootjespringen in de polder. ’s Avonds geniet je van een zelfgemaakte maaltijd of sluit je aan bij de gezellige pizza-avond op zaterdag. De volgende ochtend na een heerlijke nachtrust geniet je van het verse brood.

Logeren bij de boer Zuid-Holland

Midden in het Groene Hart is er meer dan genoeg te zien én te doen. Zo kan een bezoek aan het historische Leiden echt niet ontbreken tijdens je vakantie in Zuid-Holland! Hier vind je typische grachten, pittoreske steegjes, oude stadspoorten en interessante musea zoals het Boerhaave museum, het Rijksmuseum van Oudheden, Naturalis en Corpus. In het voorjaar is de Keukenhof een absolute aanrader en voor avontuur ben je bij Duinrell of Drievliet op de juiste plek. Een dagje bij het water doorbrengen? Neem een duik in een van de meren en rivieren of ga voor een dagje strand richting Katwijk aan zee, Kijkduin, Noordwijk of Ouddorp.