Accommodatie aanmelden
+2 Foto's

Cocoon Village - Glamping Belgische Ardennen

Han-sur-Lesse, België

  • Barbecueën toegestaan
  • Kidsclub / Animatie
  • Speeltuin
  • Aparte slaapkamer voor de kinderen
  • Barbecue
  • Eco-friendly
  • Kleinschalig park
  • Luxe Boxspring
  • Ontbijtservice
  • Vuurplaats
Vanaf prijs per nacht ? 80,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Op een groen domein van 12.000 m² in de Ardennen, aan de rand van de Lesse, ligt Cocoon Village. Deze prachtige glamping in België is gelegen op het terrein van het Domein van de Grotten van Han. Beleef hier een bijzondere glamping vakantie met het hele gezin!

De glampingtenten van Cocoon Village

De Cocoon tenten staan compleet ingericht voor je klaar op het groene domein. De tenten zijn geschikt voor 2 tot 5 personen. Je slaapt er op een heerlijk zacht bed, en elke ochtend staat er een lekker ontbijtje voor je klaar gemaakt van streekproducten (inclusief bij je verblijf). Er is een woonruimte in de tent, maar je kunt er ook heerlijk buiten zitten. Er staat een tafel met stoelen voor je klaar.

Verder is er een algemeen, verwarmd, sanitairgebouw met douches, wastafels, toiletten, een babybadje en een ruimte voor mindervaliden. Ook vindt je hier een ruimte om de afwas te doen.

De faciliteiten Cocoon Village

De tenten van deze glamping in België bevinden zich in het hart van het Domein. Inbegrepen bij een overnachting is een PassHan-ticket waarmee je de grotten van Han, het Wildpark en de twee musea kunt bezoeken; Ook heb je exclusieve toegang tot Cocoon Village, een speelparadijs voor kinderen. Hier is een speelplein, een terrein voor badminton en pingpong. Er zijn verschillende BBQ's beschikbaar en er is een aperitiefbar en animatie naargelang het seizoen. Ook kun je meegaan met de themawandelingen en/of de geocaching.

In het Wildpark, dat je te voet of met de Safari-car kunt bezoeken, ontdek je de vele diersoorten die leven of geleefd hebben in onze regio waaronder wolven, lynxen, beren, herten, bizons. De volgende ochtend wordt een lekker ontbijt geserveerd om de dag mee te beginnen.

De omgeving van Han-sur-Lesse, Belgische Ardennen

Met vrijkaartjes voor het Wildpark, de grotten van Han en twee musea heb je al iets op je ‘to-do’-lijstje staan, maar er is nog veel meer te zien en te doen in de omgeving van de tenten in de Ardennen. Bezoek bijvoorbeeld ook de Grot van Lorette in het nabijgelegen Rochefort, het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne of Bouillon en de citadel van Namen. Stuk voor stuk bezienswaardigheden die je adem zullen benemen. In de heuvels van Han-sur-Lesse kun je fietsen en mountainbiken. Fietsen zijn te huur in Han.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio