Accommodatie aanmelden

Tiny Houses België

Geniet van een unieke overnachting in een Tiny House in België en ontdek waarom deze trend zo populair is. Klein maar fijn, een Tiny House heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. En deze kleine huisjes staan op de meest prachtige locaties!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny Houses België

Tiny Houses in België zijn immens populair en er komen er dus ook steeds meer bij. Deze kleine huisjes bieden al het comfort en gemak van een normaal huis, maar ze zijn minder groot. Elke vierkante centimeter wordt optimaal benut waardoor het huisje compact, functioneel en vaak zelfs ook ecologisch en zelfvoorzienend is. Klein maar fijn! Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Wil jij slapen in een bijzondere Tiny House in België? Je kunt een Tiny House huren op steeds meer plekken, bijvoorbeeld op glampings, vakantieparken en in de vrije natuur.

We leven steeds milieubewuster en we gaan steeds vaker voor een kleinere ecologische voetafdruk. Tiny Houses sluiten hier perfect op aan en helpen je om duurzaam op vakantie te gaan. De huisjes zijn veelal duurzaam gebouwd, goed geïsoleerd en dus bijzonder energiezuinig. Het interieur van tiny houses is vaak modern en met oog voor design ingericht. En inclusief een comfortabel bed, een fijne badkamer en een kitchenette met alle benodigdheden om te koken. Ideaal voor een vakantie of weekendje weg met je geliefde.

Bijzondere vakantie in een tiny house in België

Je beleeft gegarandeerd een bijzondere vakantie in een Tiny House in België. Tiny Houses staan namelijk vaak op de mooiste plekken, in de bossen van de Ardennen, aan de Belgische kust of op een leuke glamping ergens in België. Sommige Tiny Houses zijn helemaal afgezonderd en off-grid waardoor je ‘in the middle of nowhere’ kunt verblijven maar toch van alle luxe en comfort bent voorzien. 

Tiny Houses in België zijn er in alle soorten en maten, van zo’n 15m 2 tot zo’n 50m 2 . Sommige huisjes staan zelfs op wielen en kun je dus verplaatsen, andere hebben een vaste plek op een glamping, in de natuur of op een vakantiepark. De inrichting wisselt: van basic tot heel luxe, inclusief een openhaard, boxspringbedden en een mooie luxe badkamer. Een Tiny House biedt vaak plek aan maximaal 2 personen en is daarmee perfect voor een romantische getaway. Dankzij de ligging in de natuur geniet je ook van een schitterend uitzicht en veel rust. Wil jij ook eens logeren in een Tiny House? In België is de keuze al reuze!

Beleef een luxe kampeervakantie in een Tiny House in België!