Accommodatie aanmelden

Tiny Houses Denemarken

Ontdek het prachtige Scandinavische Denemarken vanuit een bijzondere Tiny House. Vaak vind je deze kleine huisjes midden in de natuur. En de natuur in Denemarken is prachtig, hier wil je zeker eens geweest zijn! Bekijk hier de Tiny Houses in Denemarken.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny Houses Denemarken

Tiny Houses worden steeds populairder en er komen er dus ook steeds meer bij. Ook zie je steeds meer Tiny Houses in Denemarken opkomen. Deze kleine maar fijne huisjes bieden al het comfort en gemak van een normaal huis, maar ze zijn minder groot, knus en erg gezellig. Alle ruimte en oppervlak van het huisje wordt optimaal benut waardoor het compact en functioneel is. Ook zijn Tiny Houses vaak ecologisch en zelfvoorzienend. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig in een Tiny House. Wil jij slapen in een bijzondere Tiny House in Denemarken? Je kunt een Tiny House huren op steeds meer plekken, bijvoorbeeld op glampings, vakantieparken of nog bijzonderder: in de vrije natuur.

We leven steeds milieubewuster en we gaan steeds vaker voor een kleinere ecologische voetafdruk, dit gebeurt ook veel in Denemarken. Tiny Houses spelen hier goed op in en helpen je om duurzaam en ‘groen’ op vakantie te gaan. De meeste huisjes zijn duurzaam gebouwd, goed geïsoleerd en heel energiezuinig. Het interieur van tiny houses is vaak modern en met oog voor design ingericht, al helemaal in dit mooie Scandinavische land. Ook zijn de huisjes inclusief een comfortabel bed, een fijne badkamer en een kitchenette met alle benodigdheden om te koken. Ideaal voor een vakantie met z’n tweeën.

Bijzondere vakantie in een tiny house in Denemarken

Je beleeft gegarandeerd een bijzondere vakantie in een Tiny House in Denemarken. Tiny Houses staan namelijk vaak op de mooiste plekken. In de prachtige natuur van Denemarken en aan de kust geniet je van de mooiste plekken in een Tiny House. Sommige Tiny Houses zijn helemaal afgezonderd en off-grid waardoor je ‘in the middle of nowhere’ kunt verblijven maar toch van alle luxe en comfort bent voorzien. 

Tiny Houses in Denemarken zijn er in alle soorten en maten, van zo’n 15m 2 tot zo’n 50m 2 . Sommige huisjes staan zelfs op wielen en kun je dus verplaatsen, andere hebben een vaste plek op een glamping, in de natuur of op een vakantiepark. De inrichting wisselt: van basic tot heel luxe, inclusief een openhaard, boxspringbedden en een mooie luxe badkamer. Een Tiny House biedt vaak plek aan maximaal 2 personen en is daarmee perfect voor een romantische getaway. Dankzij de ligging in de natuur geniet je ook van een schitterend uitzicht en veel rust. Wil jij ook eens logeren in een Tiny House? Ontdek Denemarken voor jouw volgende vakantie!

Beleef een luxe kampeervakantie in een Tiny House in Denemarken!