Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje Friesland

Een natuurhuisje in Friesland is dé perfecte vakantie voor iedereen. Wat niet veel mensen weten, is dat het Fries zelfs een erkende taal is. Doordat Friesland een van de dunbevolktste provincies van Nederland is, biedt het veel ruimte voor de natuur. Friesland kent daarom ook een aantal prachtige natuurreservaten waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of mountainbiken. Ook de duinen in het noorden van Friesland zijn hier erg geschikt voor. Ga je liever met de kinderen er op uit, dan is de AquaZoo in de hoofdstad van Friesland een aanrader.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een glamping in de natuur van Friesland

Friesland is een de meest noordelijke provincies van Nederland, doordat een aantal van de Waddeneilanden (Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog) ook bij Friesland horen. Friesland biedt dan ook uitstekende mogelijkheid om heerlijk te gaan fietsen en te genieten van de prachtige natuur. Een glamping in Friesland is dan ook ten zeerste aan te raden. De Friese duinen geven de mogelijkheid om heerlijk te gaan fietsen, wandelen of picknicken. Zeker in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

Voor de actievelingen onder ons is er zelfs de mogelijkheid om te gaan wadlopen of -fietsen. Dit is een unieke ervaring die vrijwel nergens anders ter wereld mogelijk is. Dit geeft tevens de mogelijkheid om lekker uit te waaien aan zee. Geniet van de heerlijke zeelucht door je haren en kom helemaal tot rust in Friesland.

Huur een huisje midden in de natuur van Friesland

Met een luxe lodge in Friesland leef je midden in de natuur van deze prachtige provincie. Of je nu op zoek bent naar een luxe vakantiehuis aan zee, in een van de mooie natuurgebieden of dicht bij Leeuwarden, Friesland biedt het allemaal. En al deze onderkomens zijn ook nog eens volledig uitgerust en voorzien van alle gemakken. Voor jou zit er dan ook niks anders op dan helemaal tot rust te komen en het vakantiegevoel op je in te laten werken.