Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje Waddeneilanden

Na een vakantie in een natuurhuisje op de Waddeneilanden kom je gegarandeerd uitgerust terug. Op de Waddeneilanden laat je alle stress van je afglijden. Er zijn genoeg mooie activiteiten te beleven die je heerlijk tot rust laten komen. Zo kun je ervoor kiezen om over de wadden te wandelen of fietsen. Aan de kust kun je heerlijk uitwaaien met de wind van de Noordzee door je haren. Op Terschelling kun je een bezoek brengen aan de oudste nog werkende vuurtoren van Nederland, de Brandaris. Een vakantie op (een van) de Waddeneilanden is gegarandeerd een succes!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een glamping in de natuur van Waddeneilanden

In de zomer is het vaak heerlijk weer op de Waddeneilanden. Hoewel de temperatuur kan oplopen tot boven de 30 graden, zorgt de heerlijke zeewind ervoor dat het lang niet zo warm aanvoelt. Dit is extra lekker wanneer je een mooie wandeling door de duinen of langs de kust maakt. Ook wanneer je besluit een rondje te gaan fietsen kan de zeewind, met de wind in de rug uiteraard, erg goed van pas komen.

De verschillende lodges en natuurhuisjes die worden aangeboden op de Waddeneilanden zijn natuurlijk volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Dit maakt een verblijf hier niet alleen een prettige ervaring, maar je hoeft je als vakantieganger ook nog eens nergens druk over te maken. Het enige waar jij op moet focussen is ontspannen en genieten van een prachtige omgeving. Of je nu kiest voor Texel, Vlieland, Schiermonnikoog, Terschelling of Ameland, ieder eiland heeft zijn eigen charme en aantrekkingskracht. Met welk gezelschap je ook op vakantie gaat, tijdens een verblijf op een van de Waddeneilanden zullen jullie je geen moment vervelen.

Huur een huisje midden in de natuur van Waddeneilanden

Door de vele mogelijkheden voor jong en oud op de Waddeneilanden, is het hier heerlijk vertoeven. Het mooie duinlandschap, de vele kilometers aan fietspaden en de prachtige vissersdorpen maken de vakantie echt uniek. Proef bijvoorbeeld de vers gevangen vis in een van deze knusse vissersdorpen na een lange wandeling langs de mooie kust of over de wadden. Een vakantie op de Waddeneilanden laat je Nederland op een bijzondere manier ervaren.