Accommodatie aanmelden

Heerlijk uitwaaien aan zee, lekker fietsen door de duinen of langs de kust of een lange strandwandeling die eindigt met een verse vis, met een natuurhuisje in Ameland kan het allemaal. Op dit prachtige eiland is het heerlijk vertoeven voor elk type vakantieganger. Wil je weten hoe de natuur op Ameland en omliggende gebieden in elkaar zit, dan is het Natuurcentrum een echte aanrader. Hier wordt op een interactieve manier ingegaan op de veelzijdige natuur op en rondom het eiland.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een glamping in de natuur van Ameland

Een vakantiehuis op Ameland laat je gegarandeerd tot rust komen. De glampings op het eiland zijn natuurlijk voorzien van alle moderne gemakken, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Zeker in de zomer kun je hier heerlijk vertoeven, waarbij warme stranddagen afgewisseld kunnen worden met mooie fiets- of wandeltochten Met de wind van de Noordzee die door je haren glijdt, voel je pas echt dat je vakantie hebt.

Door de grote variatie aan mogelijkheden op Ameland zul je je hier geen moment vervelen. Zo is de 55 meter hoge, uit gietijzer gebouwde, vuurtoren zeker een bezoekje waard, maar mag het eten van dagverse vis natuurlijk ook niet ontbreken. Een wandeling of fietstocht over de wadden is een activiteit die je niet snel ergens anders zult vinden.

Huur een huisje midden in de natuur van Ameland

In een natuurhuisje op Ameland kom je, na een heerlijke wandeling over het strand of prachtige fietstocht over het eiland, helemaal tot rust. De vele kilometers aan verharde fietspaden maken het namelijk mogelijk om het hele eiland probleem te ontdekken. Ben je op zoek naar een wat avontuurlijke activiteit, dan kun je ervoor kiezen om te gaan mountainbiken of racen met een buggy over het strand. Met je kinderen kun je zelfs, als het niet te hard waait, gaan vliegeren!

Met een luxe lodge of avontuurlijke safaritent op Ameland stap je binnen no-time de prachtige natuur in. Boek daarom snel, pak je spullen en geniet van een welverdiende vakantie op het prachtige Ameland.