Accommodatie aanmelden

Op Texel moet je zijn als je even heerlijk wilt uitwaaien aan de prachtige kust. Met de ruim 140 kilometer aan fietspaden, kun je fietsen door de duinen, langs de kust of door de gezellige stadjes op het eiland. Ondertussen kun je genieten van een vers gevangen vis bij een van de vele vissersdorpen. Door de prachtige natuurhuisjes op Texel sta je binnen enkele minuten midden in de natuur. Ben je benieuwd hoe de Nederlandse marine werkt? Pak dan de boot naar Den Helder en breng een bezoekje aan het Marine museum.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een glamping in de natuur van Texel

Vooral in de zomer is het heerlijk vertoeven in een vakantiehuis op een van de Waddeneilanden in het noorden van Nederland. Texel is hier bij uitstek erg geschikt voor vanwege de korte verbinding met het vasteland. Op het eiland kun je prachtig wadlopen of –fietsen, zijn er voldoende plekken om heerlijk te picknicken en kun je genieten van een prachtige dag aan het strand. Texel telt in totaal 7 pittoreske dorpjes, Den Burg, Den Hoorn, Oudeschild, De Koog, Oosterend, De Waal en De Cocksdorp, waar je kunt genieten van een prachtig stukje Texels historie of een gezellig restaurant.

De luxe glampings op Texel zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien. Zo zijn alle natuurhuisjes, safaritenten en lodges volledig uitgerust en beschikken ze over alle gewenste luxe en comfort. Hierdoor hoef jij als vakantieganger alleen maar te ontspannen en genieten. Genieten staat centraal op Texel. Zeker voor families en gezinnen is het hier heerlijk vertoeven. Op Texel heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om een bootje te huren, zodat je zelf een stukje kunt gaan varen. Let daarbij wel op de sterke stroming rondom het eiland.

Huur een huisje midden in de natuur van Texel

Geniet dus van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis op Texel. Binnen luttele minuten sta je midden in de natuur en voel je de heerlijke zeewind door je haren. Met de verschillende activiteiten, de prachtige duinen en eindeloze kilometers zee, is er genoeg te beleven voor elk type vakantieganger. Boek daarom snel een natuurhuisje op Texel en kom helemaal tot rust.