Accommodatie aanmelden

Parkcamping de Graafschap - Finse Kota, Pods, Slaapvat Gelderland

Hummelo, Nederland

  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wifi (gratis)
Vanaf prijs per nacht ? 42,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Op Parkcamping de Graafschap, een sfeervolle en zeer natuurrijke glamping in Gelderland, kom je echt helemaal tot rust. Deze camping in de Achterhoek is ideaal gelegen voor wandelaars en fietsers – trek eropuit in de overweldigend mooie natuur.

De accommodaties van Parkcamping de Graafschap

Je hebt keuze te over uit leuke én unieke accommodaties. Wat denk je bijvoorbeeld van een knusse Finse kota voor twee personen. Dit kleine hutje beschikt over een tweepersoonsbed en een 2-pits gasstelletje. De gezellige slaapvat biedt plek aan vier personen, twee volwassenen en twee kinderen, en is daarmee ideaal voor een unieke vakantie met het gezin. Er is een tweepersoonsbed en twee slaapbanken, en je kunt koken in de gezamenlijke, overkapte buitenkeuken. De Podge is een schattig houten hutje met een afgerond dak waar twee personen comfortabel in kunnen verblijven. Je slaapt op twee eenpersoonsbedden, en je kunt koken onder de overkapping waar ook een gezamenlijke koelkast staat. De mooie stacaravans en trekkershutten staan in het groen, en zijn iets ruimtelijker. Deze bieden plek aan 4 of 5 personen.

Ook kamperen is mogelijk bij Parkcamping de Graafschap. Je huurt hier een mooie plek op de camping én je kunt hierbij privé sanitair huren. Zo ervaar je het buitengevoel met een eigen kampeermiddel maar met een beetje extra luxe door gebruik te maken van een eigen douche, toilet en wastafel.

De faciliteiten van Parkcamping de Graafschap

Gasten mogen geheel kosteloos gebruikmaken van de twee moderne en verwarmde sanitairgebouwen. Er zijn ook wasmachines en drogers als je even kleren wilt wassen, en er is Wifi beschikbaar op de camping – tegen betaling. Bij de receptie en in de kantine is gratis Wifi beschikbaar. In de kantine kun je lekker eten, of een drankje bestellen, en hier worden belangrijke sportwedstrijden op groot beeld uitgezonden. Bij de receptie kun je fietsen huren, fietskaarten meenemen met mooie routes, en een bestelling plaatsen voor verse broodjes. Voor je kleine dagelijkse boodschapjes kun je terecht in de mini-supermarkt.

De omgeving van Hummelo, Gelderland

Deze rustieke glamping in ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen, tussen Doetinchem en Hummelo in. De omgeving is één groot en groen wandel- en fietsgebied. De toegangsweg naar de Parkcamping de Graafschap sluit aan op een uitgebreid knooppuntennetwerk door de Achterhoek. Zo kun je bijvoorbeeld langs Doesburg, Zutphen, en Bronkhorst fietsen – het kleinste stadje van Nederland. De uitzonderlijk mooie natuur en vergezichten vormen een prachtig decor tijdens je tocht. In de directe omgeving liggen ook bijzonder mooie kastelen. Doetinchem is een uiterst gezellig stadje, vooral op marktdagen op dinsdag en zaterdag.

Extra voorzieningen

Als je in de Finse kota, een trekkershut, slaapvat of podge wilt verblijven, moet je zelf beddengoed en linnengoed meenemen, evenals kookgerei en bestek. Als een culinaire fietstocht je leuk lijkt, is het Happen en Trappen-arrangement een erg leuke ervaring.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio